• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

i780 Turns itself off - battery removal to revive

4 posts in this topic

Posted

Hi Everyone,

A problem with my i780 just developed last night. For some reason it’s now turning itself off after ~20mins idle. The only way to revive it is to remove the battery, replace it and then turn the phone on again.

No new apps were installed over the last week. Weird, unfortunately I reckon it’s a hardware issue. Anybody else with the same experiences?

I have to say that apart from the problem above and the difficulty to read the screen in sunlight, I’m very please with the i780… only problem is that both of these issues are almost show-stoppers…

Cheers,

Matx.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

UPDATE:

I've been using the replacement battery for most of today with no problem. It must have been the battery. A little odd since the "faulty" battery is/was almost fully charged.

Anybody experience something similar? I hope it doesn't happen with the other battery...

Pretty lucky we're supplied with a replacement battery...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

UPDATE:

I've been using the replacement battery for most of today with no problem. It must have been the battery. A little odd since the "faulty" battery is/was almost fully charged.

Anybody experience something similar? I hope it doesn't happen with the other battery...

Pretty lucky we're supplied with a replacement battery...

Matx,

Yes, I am experiencing a similar problem. When I switch on my i780 in the morning, most of the times (not all the times) it attempts to switch on, but stops in the middle of the procedure, even if the battery was almost fully charged when I switched the phone off. I have to replace the battery in order to be able to switch it on. It's not a battery problem because it happens with both batteries I have. Moreover this morning after this event occurred again, I removed the battery and reinstalled it (the same) and the phone worked properly again.

Any help out there?

Thanks in advance.

JB

Edited by jim.brandon
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Bad news (for me at least and perhaps others)... after a day the same thing happened with the second battery. Same as Jim. A day or two after that the phone could not be switched on at all. It's now getting fixed under warranty. A bit disappointing, especially since I bought it at Changi Airport in Singapore and now have to send it to Singapore from Oz to get fixed (won't make that mistake again!).

Matx,

Yes, I am experiencing a similar problem. When I switch on my i780 in the morning, most of the times (not all the times) it attempts to switch on, but stops in the middle of the procedure, even if the battery was almost fully charged when I switched the phone off. I have to replace the battery in order to be able to switch it on. It's not a battery problem because it happens with both batteries I have. Moreover this morning after this event occurred again, I removed the battery and reinstalled it (the same) and the phone worked properly again.

Any help out there?

Thanks in advance.

JB

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.