Jump to content
kufel

Fido Q9h updated to 6.1 problems

Recommended Posts

I loaded Win6.1 on my Fido Q9h and I forgot to write down internet config. I found some settings somewhere on the forums, but it does not want to connect to my gmail anymore.

Also - I had GPS perfectly working onCOM3 with Garmin, now it does not see GPS. I have COM3 mod installed as well as MS GPS Settings

Also - it does not display 3G anymore, seems to me it is on GPRS only.

Anyone with ideas how to configure the phone properly after loadin AT&T version of 6.1?

Note: the phone did not get locked, as this is modded upgrade, not the one from Motorola site.

Thanx!

Share this post


Link to post
Share on other sites
I loaded Win6.1 on my Fido Q9h and I forgot to write down internet config. I found some settings somewhere on the forums, but it does not want to connect to my gmail anymore.

Also - I had GPS perfectly working onCOM3 with Garmin, now it does not see GPS. I have COM3 mod installed as well as MS GPS Settings

Also - it does not display 3G anymore, seems to me it is on GPRS only.

Anyone with ideas how to configure the phone properly after loadin AT&T version of 6.1?

Note: the phone did not get locked, as this is modded upgrade, not the one from Motorola site.

Thanx!

OK, I found registry keys to get rid of ATT configuration from the phone and got the e-mail running again.

But still neither 3G nor GPS. Does anyone have any idea what to do about it?

Thx!!

Also - does anyone have a flash image of original Fido Win 6.0 software?

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK, I found registry keys to get rid of ATT configuration from the phone and got the e-mail running again.

But still neither 3G nor GPS. Does anyone have any idea what to do about it?

Thx!!

Also - does anyone have a flash image of original Fido Win 6.0 software?

Where did you find the reg keys to get rid of the att config from the phone?

I can't get internet to work on my phone wm 6.1 q 9h fido as well :D but when i downgraded back to 6.0 still with att rom i was able to get inet with the setting i have found online.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OK, I found registry keys to get rid of ATT configuration from the phone and got the e-mail running again.

But still neither 3G nor GPS. Does anyone have any idea what to do about it?

Thx!!

Also - does anyone have a flash image of original Fido Win 6.0 software?

PLEASE HELP

I have an unlocked AT&T MOTO Q9hS Global and i cant get internet to work with fido

what settings do i need to use ?

also, the at&t settings are locked into the phone, as far as internet goes

what do i do

thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there anyway I can get my hands on the original firmware for the Q9H Fido. The 6.1 is great, but it`s just not got enough for me to want to keep pulling the ATT weeds out of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×