• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Locks after 15mins

3 posts in this topic

Posted

Hello,

My (recently fixed) phone locks itself and asks for my code to unlock after 15mins.

The "lock" application in settings->personal only allows me to select upto 15 mins. This is a tad annoying when TomTom is running.

The "prompt if device is unused for" tick box is ticked and greyed out and won't let me untick it!

Can anyone help?

ta,

(PS: First post on here for many a moon!!)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When I have Tomtom running, it's always "on top" and doesn't lock it, even that I have it enabled.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello,

My (recently fixed) phone locks itself and asks for my code to unlock after 15mins.

The "lock" application in settings->personal only allows me to select upto 15 mins. This is a tad annoying when TomTom is running.

The "prompt if device is unused for" tick box is ticked and greyed out and won't let me untick it!

Can anyone help?

ta,

(PS: First post on here for many a moon!!)

You need to edit the following registry key \hklm\security\policies\policies0001023 and set it to 1, that should re-enable the timeout drop-down in the lock settings.

If you use Exchange Active Sync it may be that your Exchange Server is pushing that setting out, so you could find it reverts back to being disabled again. I use Zenyee Stay Unlock, which basically monitors that reg key and when it gets updated it automatically changes it back again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.