• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

EMail Inbox always shows 1 unread message!

7 posts in this topic

Posted

I have got a number of email accounts configured on my Diamond, in the last week one of the Inboxs displays 1 unread message even when all of the messages have been deleted. Whilst this is really a major problem it is annoying, just wondered if anyone has any idea how to fix it?

Cheers,

Rupert.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have got a number of email accounts configured on my Diamond, in the last week one of the Inboxs displays 1 unread message even when all of the messages have been deleted. Whilst this is really a major problem it is annoying, just wondered if anyone has any idea how to fix it?

Cheers,

Rupert.

Have you got any auto redirection like Junk Email etc? Try going into your email and where it says Inbox press the down arrow and see if any of your folders have a bold 1 next to it. Deleted items can also be the culprit if you have deleted an unread email.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Have you got any auto redirection like Junk Email etc? Try going into your email and where it says Inbox press the down arrow and see if any of your folders have a bold 1 next to it. Deleted items can also be the culprit if you have deleted an unread email.

Thanks for the reply, unfortunately the one unread item is showing as being in the Inbox - even when it is empty!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for the reply, unfortunately the one unread item is showing as being in the Inbox - even when it is empty!

Are you using threaded messaging (the default on Diamond). If so check your sent messages as I have noticed that they can report inbox items when they have been deleted. Other than that I think you might need to search for a way to reset your email cache as that's all I could imagine it being. Other than that I'm stumped. Good luck B)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I had the same problem - cured by deleting the account and recreating it

Are you using threaded messaging (the default on Diamond). If so check your sent messages as I have noticed that they can report inbox items when they have been deleted. Other than that I think you might need to search for a way to reset your email cache as that's all I could imagine it being. Other than that I'm stumped. Good luck B)
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, I had the same problem - cured by deleting the account and recreating it

yes, this is the only way I have got round these issues before. usually the mail database for that account has got corrupted and thinks there is a message in there when there isn't.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

yes, this is the only way I have got round these issues before. usually the mail database for that account has got corrupted and thinks there is a message in there when there isn't.

Thanks for the replies, I was hoping that i wouldn't have to delete the account and start again - but it looks like that is the answer, perhaps I will take the opportunity to install a new Rom as well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.