Sign in to follow this  
sasaciric

signal strength

Recommended Posts

Hi all,

I've just received my new Ubiquio 503g few days ago and I've updated it today with the new ROM V3.05.

Is seems working quite good, just it's a little bit slow...I mean, when you select a program it takes a little bit to open it...

Except that all seems working good but i'm still checking all the functionalities...

My question is:

Is it normal that the signal strength jumps from the minimum to the maximum?

Anyone is facing the same problem?

I'm not sure that there's no signal, maybe it's just a problem to display it because i've tried to call when there's no signal but it's working...

Let me know

Thanks

Stefano

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi all,

I've just received my new Ubiquio 503g few days ago and I've updated it today with the new ROM V3.05.

Is seems working quite good, just it's a little bit slow...I mean, when you select a program it takes a little bit to open it...

Except that all seems working good but i'm still checking all the functionalities...

My question is:

Is it normal that the signal strength jumps from the minimum to the maximum?

Anyone is facing the same problem?

I'm not sure that there's no signal, maybe it's just a problem to display it because i've tried to call when there's no signal but it's working...

Let me know

Thanks

Stefano

I forgot to tell you that I'm in Norway

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.