Sign in to follow this  
Followers 0
Metafunk

Disabled my GPRS some how :-(

6 posts in this topic

I disabled my GPRS some time ago due to unwanted connections. I can't remember how i did it. Prob regitry update or cab file. Now I can't get the connection back. Any tip on what I can look for to get the connection back on.

All the standard GPRS settings are correct.

Cheers ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I disabled my GPRS some time ago due to unwanted connections. I can't remember how i did it. Prob regitry update or cab file. Now I can't get the connection back. Any tip on what I can look for to get the connection back on.

All the standard GPRS settings are correct.

Cheers ....

The Data Connection icon seems to be Greyed. I wonder if that is causing the issue. Any thoughts?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Data Connection icon seems to be Greyed. I wonder if that is causing the issue. Any thoughts?

Have you used KaiserTweak or the Advanced Config tool by schaps? Those two have options to disable connections.

If you havn't used them, you could always try installing them and seeing if you could re-enable connections.

Thanks

Dave

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Have you used KaiserTweak or the Advanced Config tool by schaps? Those two have options to disable connections.

If you havn't used them, you could always try installing them and seeing if you could re-enable connections.

Thanks

Dave

Tried both the tools. Data Connection is still greyed in Comm Manager. Any other thoughts? It might have been a registry key I changed but can't remember which one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tried both the tools. Data Connection is still greyed in Comm Manager. Any other thoughts? It might have been a registry key I changed but can't remember which one.

Any other idea?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any other idea?

Try going into "Connection Setup" and re selecting your settings. Other than that I can only think of Hard Reseting (you'll lose all your data so backup first) and seeing if it all comes back... :)

Ta

Dave

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.