• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Adding IMEs to BenQ E72

3 posts in this topic

Posted

Hello,

Apologies beforehand if this is not in the correct place.

Being a new owner of the BenQ E72, I am trying to adapt the phone to my native language (Greek). The phone features Windows Mobile 6 Standard and supports the Greek language in terms of regional settings; however, it's not possible to type in Greek either via the numeric pad or T9 (absent).

After browsing these forums (and a lot Google-ing), I've collected some T9 Greek components in order to try to add the Greek language to it. Careful examination of the registry does not provide any clues about the existance of xT9, so I assume that the phone features the "standard" T9.

The problem is that even if the Greek T9 is recognized, it does not work. When the Greek T9 IME is selected, I cannot enter any words and the phone just beeps. Somehow I believe that the LDB DLL is either not correctly loaded - it does not appear in the "About T9" menu option - or there is some kind of problem with the OS (unlikely).

Any ideas what I am doing wrong?

Many thanks in advance.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You may find some info + links in my blog (see tagline) on this device (which I do not own any longer). I think the key is to replace all T9 things, even the installed english one with the same version as the Greek one you need.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You may find some info + links in my blog (see tagline) on this device (which I do not own any longer). I think the key is to replace all T9 things, even the installed english one with the same version as the Greek one you need.

Thank you very much for the advice.

Tried what you said and indeed T9 works in Greek. The problem is that it works on all applications except the Messaging application (SMS).

Did you face this problem too while you had your device?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.