• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Advent 4211 - IV HAD SO MANY PROBLEMS! NEED HELP!

5 posts in this topic

Posted

OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? :excl:

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? :excl:

Do u have the recovery disc and an external drive ? maybe u can use that then

just my 2 cents

greetz

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

**Eek**

It sounds to me like you've witnessed a fatality...

My only suggestion is to visit the MSI Wind Forum but I guess you've already done that to get the BIOS update in the first place.

Has there been any progress since your first post back in April?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've been perusing the MSIWind forum today and stumbled upon this nugget.

I thought it might be what you need?

:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

OK... since yesterday evening, i installed the bios update 1.09 for the Advent 4211 and i think something terrible went wrong. I saw all the operations come up in a CMD window, then i decided to restart so i did. Then when i restarted it did nothing. Nothing at all. So i heard about holding the button down thing for 20 seconds or so and still nothing but there was one change, without me holding down the button for 20 seconds, the screen flickers white for like a millisecond, and then when i do hold the button down, there is no flicker, or is this just a random error. Anyway NEED HELP! what are your thoughts? <_<

TRY REMOVING BATTERY FOR A FEW MINUTES THEM PUT BACK TOGETHER AND TRY REBOOTING

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.