Sign in to follow this  
metoketo

Pako777 Camera dll FIX omnia

Recommended Posts

I think that pako's camera fix has to be cooked into the rom (ie there is no cab). Do a search for camera

search for minmod camera driver in ROM section

Pako777

If simply to replace dll that camera.exe applet will not work. It is necessary the given module (the folder in archive) to place in an firmware at assembly by kitchen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
aaronhome86    0

isit able to fix my problem??

i have try the dialing code as below:

" *#2470# update camera firmware after flashing "

My omnia hang when i dial tis code, after i restart my omnia then the camera not functioning...when i launch it from anyways, it only show "loading..." for few second then it jump back to todays screen...

i have try to hard reset, soft reset or reflashing rom...but the problem still there...

anyone can help me on this??thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
aaronhome86    0

hi maf107ezk0..........

im using ROM DZIA5...the lastest rom for omina...

can u solve my problme?? hope can hear u soon...thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi maf107ezk0..........

im using ROM DZIA5...the lastest rom for omina...

can u solve my problme?? hope can hear u soon...thanks...

I had similar problems until I started running sectors roms. now everything, camera, gps, screen sensitivity, memory usage, looks... are a ton better. I would say just break down and try flashing.

P.S. I know the pain of bricking and omnia =(

Share this post


Link to post
Share on other sites
marko77    0
isit able to fix my problem??

i have try the dialing code as below:

" *#2470# update camera firmware after flashing "

My omnia hang when i dial tis code, after i restart my omnia then the camera not functioning...when i launch it from anyways, it only show "loading..." for few second then it jump back to todays screen...

i have try to hard reset, soft reset or reflashing rom...but the problem still there...

anyone can help me on this??thanks

After many-many hours and days searching on google without answer and different custom ROM-s i think i find where problem is with "loading screen" on Omnia.

Connector behind sd-card is loose.Just 4 screws and push it and say thnks down :unsure:

Good luck

Bezig met laden probleem bij Omnia's camera.Connector achter sd-card zit los.4 schroevjes en druk op de connector.

Zeg bedankt beneden;).Dit is de eerste aantwoord op google voor deze probleem.Ik heb me hier geregistreerd alleen om dit te vertellen.

Succes

Edited by marko77

Share this post


Link to post
Share on other sites
dgmxviana    0
Ok, try downloading THIS camera.exe and putting it in /Windows folder (overwriting the old one :))

its a dead link, plz repost the file my camera is not loading i get a beep when trying to load the camera any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
jumper007    3

Simply go and search for a cooked ROM which has it. Also, you could cook your own ROM, as we need more cheefs :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.