• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Windows Mobile 6.5 Kitchen

481 posts in this topic

Posted

perfect thank you my friend! I created the exe now am updating! :D I hope it will start!

......AND it fu*king doES NOT!!!

Now it is the worst.....you can not see what is the error.....it just hangs....doesn't start the windows..... (((((((

My base is DXID1 and SYS/XIP 23529...........everything finished without an error and now it does not work.......what do I do now? ;)

Could you attach the buildlog.txt file?? and maybe a screenshot of the rom/xip/23529 folder??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Could you attach the buildlog.txt file?? and maybe a screenshot of the rom/xip/23529 folder??

Nicklas buddy....I just created the same with the kitchen you suggested... it comes out that the rom is bigger than with the visual kitchen...even the XPR compression is on both.

Question....there is a Wozfix for the OEM folder with some XIP components and the "FIX tshres.dll.0409.mui"...do I have to use those 2 fixes????

...I completed now with wozzers kitchen am flashing...

post-350596-1265723316_thumb.png

Log.txt

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Nicklas buddy problem solved!!! I just recooked it with the kitchen you suggested and it starts!!!!! )))))))))))))

I still wanna ask about the...Wozfix for the OEM folder with some XIP components and the "FIX tshres.dll.0409.mui"...do I have to use those 2 fixes????

THANK YOU!!!!

now ...another problem...the system STARTED ;) but....it says DownloadAgent.exe cannot be opened...and it says in the corner....Beta expires: 05.01.2010.....even though the shell is patched I think.....what the problem???

there are more problems.....most apps that were in the EXT folder were not flashed even though it should be in the pda.bin when I check the log.....

a lot of links are not working when I click for example smartconverter link in the start menu it says....exe is not available or is not signed with valid certificate....however, when I click on the exe it is starting.....

annoying is also that the screen was flackering the first few minutes.....

so what about the lost apps in the EXT....do I have a wrong initflashes.dat?

Edited by downjones
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nicklas buddy problem solved!!! I just recooked it with the kitchen you suggested and it starts!!!!! )))))))))))))

I still wanna ask about the...Wozfix for the OEM folder with some XIP components and the "FIX tshres.dll.0409.mui"...do I have to use those 2 fixes????

THANK YOU!!!!

Wozfix you need for the kitchen to boot, and the fixed tshres.dll.0409.mui is so that you can type in 3 digits in IP settings. Yes, got them both. Make sure you click enable LZXcompression.cmd in the root of the kitchen (for Wozzers kitchen) to make a smaller rom (and more free space). Takes longer though. ;)

Good luck!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Wozfix you need for the kitchen to boot, and the fixed tshres.dll.0409.mui is so that you can type in 3 digits in IP settings. Yes, got them both. Make sure you click enable LZXcompression.cmd in the root of the kitchen (for Wozzers kitchen) to make a smaller rom (and more free space). Takes longer though. ;)

Good luck!!

now ...another problem...the system STARTED but....it says DownloadAgent.exe cannot be opened...and it says in the corner....Beta expires: 05.01.2010.....even though the shell is patched I think.....what the problem???

there are more problems.....most apps that were in the EXT folder were not flashed even though it should be in the pda.bin when I check the log.....

a lot of links are not working when I click for example smartconverter link in the start menu it says....exe is not available or is not signed with valid certificate....however, when I click on the exe it is starting.....

annoying is also that the screen was flackering the first few minutes.....

so what about the lost apps in the EXT....do I have a wrong initflashes.dat?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

now ...another problem...the system STARTED but....it says DownloadAgent.exe cannot be opened...and it says in the corner....Beta expires: 05.01.2010.....even though the shell is patched I think.....what the problem???

there are more problems.....most apps that were in the EXT folder were not flashed even though it should be in the pda.bin when I check the log.....

a lot of links are not working when I click for example smartconverter link in the start menu it says....exe is not available or is not signed with valid certificate....however, when I click on the exe it is starting.....

annoying is also that the screen was flackering the first few minutes.....

so what about the lost apps in the EXT....do I have a wrong initflashes.dat?

I can answer your query on the beta notice:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\DeviceBeta]

"Today"=""

"Expiry"=""

"About"=""

It seems there were some broken shortcuts, but that's a strange issue. Did you check that you have the SQM folder in sys?

As for the EXT problem, maybe you can post a screenshot of your folder tree, maybe someone here can help. I use Visual Kitchen and there should be 2 subfolders under EXT e.g. EXT\M2D\HTC....\

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.