• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Did a big bubu, need big help

14 posts in this topic

Posted · Report post

k now lots of you will find me really stupid but I made a big mistake upgrading my SGH-i600 from WM5 to WM6. I came across the WM6 official upgrade for the US SGH-i607 and not the european version I have so after following the detailed instructions I installed the wrong version of WM6 on my phone and now all it does is starts loading and turns off automatically without even reaching the home screen. Now I hope there is a way I can overwrite this version using similar methods and USB downloader. Please let me know what to do and the link to a proper version of WM6 for SGH-i600 would be helpful. I hope my phone is not toast. <_<

Thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi, follow the last 2 posts, and see if it help you.

I think you need to flash the phone part too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

See to my topic "wm 6.1 for i600" two post - upgrade i600 <_<

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

See to my topic "wm 6.1 for i600" two post - upgrade i600 <_<

problem is my phone cannot even sync now with the pc because it never makes it to home screen before it turns off on its own and I have a weird at&t usb downloader when I want to flash it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You have Windows Vista or XP???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You have Windows Vista or XP???

yes, I have 2 computers one with xp one with vista. I have read your thread but I am really lost with those things and not sure what to do since I am really a newbe so I will need some step to step instructions on what to do.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

just seached the forums and found out few people that made the same mistake and it looks like there is no fix for it. Its really a shame since I got this phone few weeks ago and I am definetely not sending it to samsung since they will charge me the same I payed for this phone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

The best solution is to use search options in the forum, or the use of Wikipedia

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

First find which drivers to your device and install it on PC

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I already had drivers installed because I sync my phone for other stuff before but now computer detects it as a unknown device and when I try to run the wm6 upgrade again it says the phone is not connected with a computer. I might call samsung technical support to hear what they have to say but so far what I have read its not looking good.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

You install AS??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

yes I installed the active sync and did the whole procedure of unchecking usb connections and all but the phone makes no responce. One thing I tried that I found on forums is someone said that if you wait one hour in flash mode on cell phone it will try to flash back to old roms so I waited and after looking at "USB uploader at&t" in yellow for 1 hr the "USB failed" showed up in green letters and cell phone turned off. Phone was connected to the computer still so it didn't detect the system at all. Its just mind blowing how there was never any kind of safety developed for these kind of things. I know its my mistake but there should have been some kind of backup option of some sorts. Now its almost certain that my phone is toast.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Make a Hard Reset, it should help.

How do you have to Wikipedia

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I did hard reset too still no dice.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.