• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Diamond problem - no radio/phone

6 posts in this topic

Posted · Report post

All was well with my lovely Diamond for the past 11 months or so (even with the stock T-Mo 1.37 ROM) until today when the phone option stopped working. It's now slow to startup and no matter which way I try the phone doesn't work. Any ideas before trying a hard reset?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

No suggestions from me for a fix :) did you install anything?

Obviously sync your contacts etc before you Hard Reset <_<

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for replying Paul. Sent it off for a repair as it started to randomly reboot too. See what it comes back with in a week or so. Managed to back up most of my important stuff with PIM Backup before sending it away so no real loss.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

ok, let us know what happends!

P.S. my name is James :/

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry James! :D

Just got it back today with 1.93.00.00 ROM installed and so far so good. Just reloading all my stuff (thank god for PPCPIMbackup!).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Sorry James! :D

Just got it back today with 1.93.00.00 ROM installed and so far so good. Just reloading all my stuff (thank god for PPCPIMbackup!).

hey buddy i know its too late..but just for someone who faces this in future, i too faced same problem..sent it off to repair..they said there was some problem with the processor causing overheating and random reboots..the replaced the phone with a new one loaded with 1.93...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.