• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

1% driver for omnia here

191 posts in this topic

Posted · Report post

i am also having a problem with the dll file... how can i rename (or copy over) the original file for my i900? i've used resco, doesn't work. i've tried total commander free pda version, doesn't work. help??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i am also having a problem with the dll file... how can i rename (or copy over) the original file for my i900? i've used resco, doesn't work. i've tried total commander free pda version, doesn't work. help??

It's quite simple method... First, you running Certs.cab... Then, you copy the .dll file and pasting INTO the Windows' directory. A warning pop-up will appeared and you pressing "OK".

However,... about this 1% indicator... if your rom's taskbar DOESN'T SUPPORTING multiple icons, metering/counting 1 by 1 the % battery, no matter what if you copy this .dll, you'll NOT have any resault.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

It's quite simple method... First, you running Certs.cab... Then, you copy the .dll file and pasting INTO the Windows' directory. A warning pop-up will appeared and you pressing "OK".

However,... about this 1% indicator... if your rom's taskbar DOESN'T SUPPORTING multiple icons, metering/counting 1 by 1 the % battery, no matter what if you copy this .dll, you'll NOT have any resault.

thanks mate, i didn't realise that you always have to run certs.cab before you do the operation.. (resco wasn't letting me overwrite it before and i think i had rebooted the omnia after installing certs.cab)

i can confirm this works with shokka9's v23 rom using M2D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanks mate, i didn't realise that you always have to run certs.cab before you do the operation.. (resco wasn't letting me overwrite it before and i think i had rebooted the omnia after installing certs.cab)

i can confirm this works with shokka9's v23 rom using M2D

No problemo... Hehehe, Shokka9 always using that, like Sector & KC - the BEST "cookers" around.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi.

Works on my i900 running on Ryrzy's WM6.5 ROM on SPB Shell, TouchFlo or Resco today plugin. However, it doesn't work on the upper bar. It still displays the battery level in increments of 10%. Any way to correct this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Actually, I was a big fan of the 1%... After quite months now, I found that doesn't working properly! In a minute, shows (let's say) 65%. Few minutes later, 51%. You doing a soft reset and you're getting... 87% and in few minutes 74%!!!

So, it's fine but doesn't working properly.

I've turned to 10% battery indicator. More accurated.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hi.

Works on my i900 running on Ryrzy's WM6.5 ROM on SPB Shell, TouchFlo or Resco today plugin. However, it doesn't work on the upper bar. It still displays the battery level in increments of 10%. Any way to correct this?

I got the same, I also saw when copying the .dll file(ofcourse with Resco file explorer) that the file DIDN'T exist. is my mobile using another driver? Is there any registry tweak or something? I use Ryrzy's wm 6.1 Custom rom. Earlyr I tried another WM 6.5 rom, and there it DID work. But with this rom it doesn't =/

Thanks for reading,

-Armazia

EDIT: I've managed to get it working by again copying the dll file to Windows with TotalCommander

Edited by Armazia
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I just installed this "patch" on my Stock Bell i910. At first I notice my cell is no longer charging (using wall adapter at the time) so I unplugged and re-plugged it in. And to my surprise, I receive the following warning message....

"NON SUPPORTED BATTERY SEE USER MANUAL"

I was using the i910 file with 64.

Hummm ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Silly question (in this topic), but how can I have back the 10% battery indicator? I have a rom with this 1% pre-installed and don't like it much.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Silly question (in this topic), but how can I have back the 10% battery indicator? I have a rom with this 1% pre-installed and don't like it much.

delete the file you copied, soft reset. rom will replace original as far as i know

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hello, I've a Samsung Omnia i900.

I've a problem: I can't copy or rename the .dll file in the Windows folder ("access denied"), I've tried with Resco Explorer and Total Commander, but it doesn't work. I've already installed Certs.cab, but the problem remains.

Can you help me please?

ps sorry for my english

Edited by skyluke89
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Generally, this 1% is useless, because the icon NEVER shows the actual/true value of the battery, so I think (and that's why OCK's using the 10%) there's no need to change the 10% indicator.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

but, if I would try? How can I copy this file?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How to modify 1% driver back to 10% settings? I have cooked-in 1% driver and I want to have back 10% driver. Maybe Anyone has original file zylonite_battdrvr.dll with 10%? I've looked for this, but i didn't found. I tried to dump this file from rom with 10% original file, but dump didn't include file named zylonite_battdrvr.dll

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Actually, I was a big fan of the 1%... After quite months now, I found that doesn't working properly! In a minute, shows (let's say) 65%. Few minutes later, 51%. You doing a soft reset and you're getting... 87% and in few minutes 74%!!!

So, it's fine but doesn't working properly.

I've turned to 10% battery indicator. More accurated.

I agree. Its more accurated with the 10%... I had same problems with the 1%.

Edited by jumper007
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.