• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Windows 7 (Classic/Basic/Premium) theme for WM6.5

79 posts in this topic

Posted

Hi Jeffrey would love to test your layouts even if they still in dev.

They look good to me :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Well for now I still gotta make a working installer (but I will do this just when I have my own mobile back from repair), the files itself are working but you would need to drag&drop some files manually somewhere if you want to make it work but not all the colors will be right then.

Edited by jeffrey2000
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok just got a new Omnia, the old had issue's with the connector on the mainboard which couldn't be resolved so got a new one ;) ...

I've had some time now to test some things.... So i've made a new version and tested the 2 theme files on my own Omnia and they are working fine on mine now... So please check the main page it has a working Windows 7 Basic and Windows 7 Premium theme :) .

SO CHECK THE MAIN POST!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok just got a new Omnia, the old had issue's with the connector on the mainboard which couldn't be resolved so got a new one ;) ...

I've had some time now to test some things.... So i've made a new version and tested the 2 theme files on my own Omnia and they are working fine on mine now... So please check the main page it has a working Windows 7 Basic and Windows 7 Premium theme :) .

SO CHECK THE MAIN POST!!!

Nice one Jeff, thank you!

Keep it up!

forelli

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

freezed on mine while trying changing to premium. soft reset handled it :)

but with basic all menus turned gray. blaaah awful. and there is no way to change it even if i replace theme ;)

it does look very nice but it has bugs....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

freezed on mine while trying changing to premium. soft reset handled it ;)

but with basic all menus turned gray. blaaah awful. and there is no way to change it even if i replace theme ;)

it does look very nice but it has bugs....

Your on a newer build of 6.5. They made a change in the newer builds that causes this.

@jeffrey2000,

Great job. Other then the gray backgounds (which you really can't help) it looks great. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Your on a newer build of 6.5. They made a change in the newer builds that causes this.

@jeffrey2000,

Great job. Other then the gray backgounds (which you really can't help) it looks great. :)

I'm on the latest WM6.5 build 23009 (sector's rom) but tested it also on the previous version which worked aswell, which rom are you on?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on the latest WM6.5 build 23009 (sector's rom) but tested it also on the previous version which worked aswell, which rom are you on?

ryrzy's latest-also 23009.

dunno man.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm on the latest WM6.5 build 23009 (sector's rom) but tested it also on the previous version which worked aswell, which rom are you on?

I'm currently testing 23016. :)

I have it fixed by adding some color code to the theme. I can post it or send it to you so you can see what I did. I can also just post the code. Up to you. ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Everything is nice just need to fix the grey colors wish they was white like if you go to lets say file explorer everything is grey same for incoming calls

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm currently testing 23016. :)

I have it fixed by adding some color code to the theme. I can post it or send it to you so you can see what I did. I can also just post the code. Up to you. ;)

ok send me the code and I'll re-up it again ;) for v2.1 <_<

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

ok send me the code and I'll re-up it again :) for v2.1 ;)

Code PM'd to you.;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

**UPDATED ON 30-07-2009: Version 2.1 contains blue color corrections (tnx to Blazingwolf) so just reinstall the v2.1 theme. If the themes doesn't showup correctly try switching between themes.

I had this issue also and by switching from a flat theme to mine fixed it... I think it's a buffer or v6.5 problem somehow but the theme itself is just fine... See the main post...

post-346680-1251438887_thumb.jpg

post-346680-1251438893_thumb.jpg

Edited by jeffrey2000
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

**UPDATED ON 30-07-2009: Version 2.1 contains blue color corrections (tnx to Blazingwolf) so just reinstall the v2.1 theme. If the themes doesn't showup correctly try switching between themes.

I had this issue also and by switching from a flat theme to mine fixed it... I think it's a buffer or v6.5 problem somehow but the theme itself is just fine... See the main post...

Nice getting it updated Basic still comes up with grey , Premium doesn't work either. I tried reseting and changing a working theme with white then changing back to yours and its still grey

Edited by MrCapcom
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The next following 2 weeks i'm on vacation so can't reply fast here... buy anwayz what is exactly grey? The only thing that is grey on my theme is the background itself but I saw this on several themes already... The theme of the taskbar itself is blue right or does the grey background disturb too much? I dunno how to change this really the theme works fine on older versions of 6.5 just the newer one has a problem with it... I'll check it out later when I'm back from vacation...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The next following 2 weeks i'm on vacation so can't reply fast here... buy anwayz what is exactly grey? The only thing that is grey on my theme is the background itself but I saw this on several themes already... The theme of the taskbar itself is blue right or does the grey background disturb too much? I dunno how to change this really the theme works fine on older versions of 6.5 just the newer one has a problem with it... I'll check it out later when I'm back from vacation...

yea it shows up grey in anywhere white like if a call comes thru its all grey and white boxes and the same when I go to like settings or the today config

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Good work Jeffrey!

Both basic and premium work ok.

Keep up good work with more versatility.

I would like also a version with colored scrollbar and arrows and more darkblue color.

Have nice holidays.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I've been busy again with my Windows 7 theme and making it compatible to build 23034 and this is what came up till now... Do you guys like it?

*Big thanks go to blazingwolf for making the grey disappear!

Theme will be uploaded to the first post when done (which is pretty soon).

post-346680-1251307448_thumb.png

post-346680-1251307609_thumb.png

Edited by jeffrey2000
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I've been busy again with my Windows 7 theme and making it compatible to build 23034 and this is what came up till now... Do you guys like it?

*Big thanks go to blazingwolf for making the grey disappear!

Theme will be uploaded to the first post when done (which is pretty soon).

Like it... I love it Thanks Man

Keep up the great work

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just installed this, it looks great! nice work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Looks fantastic. :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

very nice,thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

you're welcome :D

Anyone interested in a similar theme in Windows 7 Basic look?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Just updated the main post, it includes Windows 7 Basic theme for WM6.5 build 23034, see the images again below...

post-346680-1251398692_thumb.png

post-346680-1251398697_thumb.png

post-346680-1251398714_thumb.png

post-346680-1251463719_thumb.png

Edited by jeffrey2000
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

really good looking theme, thanks for all the effort that u have put into this....... :D

Edited by Lancez
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.