• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

WoZZeR's PlatformReBuilder Based Kitchen (23064)

179 posts in this topic

Posted

kampos first time i have the same problem...the rom_build.exe created with this kitchen have this problem...don't flash this,build manually the exe file with i900 executor,assemble eboot,pda.bin e customer.csc and it's ok!

sorry for my english...

hei kampos...see my post number 118!!! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

My post was messed somehow...very strange...

Try to replace rom/xip/omnia folder with extracted one from WoZZeR.

OEMXIP for i900

Tried with no success. :D Still no boot.

This is what i have now:

WoZZeR's kitchen 1.02a

oem files from here

overwrited the files (rom/xip/omnia-oemxip for i900)

removed files from OEM what sealeviathan suggested

using LZX compression

8mb pagepool

customer.csc from the kitchen

flashing with Grandprix 1.8.10 xp (only pda.bin and customer.csc - my eboot is from dxid1 already)

buildlog.txt

Edited by bmarko82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Strange... now it is working... I don't changed anything...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Here is workaround to avoid runtime error in some cases.

If you are using fresh(extracted) oem from DXID (not the cleaned one).

You will got some equal named files and modules in oem (DXID) and sys. And, as result, kitchen will be unable to resolve which one to use.

It is necessary to remove this files from oem/OEMApps folder:

DownloadAgent.exe

smsTrigger.exe

flashlite.dll

flashsnddec.dll

si_impl.dll

And SimTKit.dll folder from oem/OEMDrivers folder.

Enjoy!

thanks for the info, its really working!!!! finally have my own wm6.5...just wanna ask, how come dice didn't show up in the start menu even it's in the oem package.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hei kampos...see my post number 118!!! :D

Thanks for your reply i did what u said but i did disassemble it with i900Excuter but i only have these files

Phone.bin , eboot.nb0 , customer.csc

i don't have PDA.bin

Sorry am new at this pls help me to get it right and another question i did change my caps into OEM packages but should i copy the whole folder into /OEM folder or should i put it into OEM/OEMAppz ? and how can i customize my OEM cuz i have add the whole OEM

thanks alot man for your replay i really appreciated it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please where I found the welcomehead? In the sys, rom, oem? My rom now boot, but does not start properly with the pen calibration. Anyone know what can be? CPR Files?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

-= duplicate =-

Edited by Augustocvc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks for your reply i did what u said but i did disassemble it with i900Excuter but i only have these files

Phone.bin , eboot.nb0 , customer.csc

i don't have PDA.bin

Sorry am new at this pls help me to get it right and another question i did change my caps into OEM packages but should i copy the whole folder into /OEM folder or should i put it into OEM/OEMAppz ? and how can i customize my OEM cuz i have add the whole OEM

thanks alot man for your replay i really appreciated it

when build_ROM.cmd have finish,you have PDA.bin in uploader folder...

place your OEM in /OEM folder,NOT in /OEMAPPS

:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

when build_ROM.cmd have finish,you have PDA.bin in uploader folder...

place your OEM in /OEM folder,NOT in /OEMAPPS

:D

ok thanks alot but do i need Phone.bin when i assemble the rom ?

Edited ...

sorry now flashing. but i want to ask something i don't know if it possible can i extract rom and just add the new sys and xip and then re-flash it ?

Edited by Kampos
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

For upgrade build version you have to create new folder in wozzer kitchen...

example:

\SYS\21869 \ROM\XIP\21869

\SYS\21872 \ROM\XIP\21872

\SYS\23081 ecc ecc

than re-build your rom and flash your new assembled ROM on your omnia...

phone.bin isn't important for the ROM if you don't want change phone part...

sorry for my english :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Please where I found the welcomehead? In the sys, rom, oem? My rom now boot, but does not start properly with the pen calibration. Anyone know what can be? CPR Files?

welcomehead is in redist_dpi96_240_400

have you delete timewizard in your initflashfile? (Directory("\Windows\StartUp"):-File("TimeWizard.lnk","\Windows\TimeWizard.lnk"))

timewizard file is the file for calibrate touch at first boot...that file .exe is in OEMAPPS with his timewizard.lnk...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can anyone tell me why I got " runtime error" when I use BuildROM.cmd? Under Windows 7 or VM same!

:D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can anyone tell me why I got " runtime error" when I use BuildROM.cmd? Under Windows 7 or VM same!

:D

what version of xip and sys you using ?

when i used 23071 i had alot of problems but when i used 23081 i had no problems

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can anyone tell me why I got " runtime error" when I use BuildROM.cmd? Under Windows 7 or VM same!

:D

Here is workaround to avoid runtime error in some cases.

If you are using fresh(extracted) oem from DXID (not the cleaned one).

You will got some equal named files and modules in oem (DXID) and sys. And, as result, kitchen will be unable to resolve which one to use.

It is necessary to remove this files from oem/OEMApps folder:

DownloadAgent.exe

smsTrigger.exe

flashlite.dll

flashsnddec.dll

si_impl.dll

And SimTKit.dll folder from oem/OEMDrivers folder.

Enjoy!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Here is workaround to avoid runtime error in some cases.

If you are using fresh(extracted) oem from DXID (not the cleaned one).

You will got some equal named files and modules in oem (DXID) and sys. And, as result, kitchen will be unable to resolve which one to use.

It is necessary to remove this files from oem/OEMApps folder:

DownloadAgent.exe

smsTrigger.exe

flashlite.dll

flashsnddec.dll

si_impl.dll

And SimTKit.dll folder from oem/OEMDrivers folder.

Thanks body, I'll try.

Enjoy!

It works, thanks magi1984!

Edited by dannych99
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

what version of xip and sys you using ?

when i used 23071 i had alot of problems but when i used 23081 i had no problems

23081

Kitchen v1.02

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

23081

Kitchen v1.02

Try removing simTkit folder from sys if you keep having runtime errors, might sort it :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try removing simTkit folder from sys if you keep having runtime errors, might sort it :D

Thanks Nick, it works now! :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

welcomehead is in redist_dpi96_240_400

have you delete timewizard in your initflashfile? (Directory("\Windows\StartUp"):-File("TimeWizard.lnk","\Windows\TimeWizard.lnk"))

timewizard file is the file for calibrate touch at first boot...that file .exe is in OEMAPPS with his timewizard.lnk...

Magi sorry did not reply before its replica, but had not really seen. Thank you for your help I will try and post the result. Thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry can anyone tell me how to customize my OEM using syakr ? do i need to extract my rom after creating it with Wozzar kitchen ? or what do i need to do ?

any help will be appreciated !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry can anyone tell me how to customize my OEM using syakr ? do i need to extract my rom after creating it with Wozzar kitchen ? or what do i need to do ?

any help will be appreciated !

Extract the original rom with Syakr. Customize it. Then copy the OEM folder to Wozzer's kitchen.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

How can I customize the titanium screen? I mean i tried to integrate cvolume, ccomm, titaniumweather, titanium notifications (with oems), but no success (i have mortscript 4.2 oem integrated) . How can i change the order of the plugins on screen?

Edited by bmarko82
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I'm having trouble and could not solve. My rom only has an icon in the start menu. "Home". No show others: file explorer, internet, settings, contacts, java, camera, nothing, none... Someone gives a helping hand? :D ;) :P :lol:

-----------------------------

Please someone give a light on what can be. I thought it was shell32 but even with the patched has not changed. Somebody give me some idea where to look. :) :) :) :)

Edited by Augustocvc
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It seems my i900 doesnt want to boot.

I followed the instructions of wuzzer but nothing up to now.

I replaced the oem with the i900 files the rom building process is good with slot to 0.

The rom goes normally to the phone but no boot.

Any instructions please?

Thanks in advance.!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The flashromprb.bin is the PDA.bin you guys use.

The last non-booting part might be my fault. When releasing the kitchen, I forgot that you needed a different /ROM folder.

OEMXIP for i900

Just replace the 'Omnia' folder in the zip with the one in the kitchen.

The overwrites are normally fine, infact your buildlog looks pretty good!

Thanks, for your usefull ROM kitchen, I have tried several times build my own ROM with all default samsung application and the memory left only 33MB, is that normal???

furthermore, there isn't some icon didn't show up on today such as pictures & videos, sms,buble breaker.

Could you please advise how to fix it.

Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.