• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

whiskeybro Manila 1.3 ++ Mods all in on Cab

133 posts in this topic

Posted (edited)

and what is the name of you windows startup folder in spanish

windows/Inicio

In that folder already is an albunsearcher

Edited by protozo
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

windows/Inicio

In that folder already is an albunsearcher

last ...try this new spanish albumfix and softreset

Whiskeybro_spanish_albumfix.cab

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

last ...try this new spanish albumfix and softreset

Yes! now works well!!!

Thanks!!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes! now works well!!!

Thanks!!!

ok i'm glad it works :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks for the great job ... but i'm facing a problem ...

AS using WM6.1

i have followed the instructions .. every thing went fine .. but when i go to ((TODAY selector )) i didn't find the TF3D option there .... :)

i have removed the CAP ... and i reinstall it .... and the same problem remain.. ;)

any suggestions ????

note : i have install it on MY STORAGE .. !!!!

Thanks

Edited by Kholyo
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

note : i have install it on MY STORAGE .. !!!!

Thanks

You have to instal on device

And other question - how to change default internet browser in TF3D? - TF3D always open old version Opera but in system I have set Opera 10 as def internet browser.

Edited by grzes_r07
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You have to instal on device

Done sir ... THANKS

NOW its showing white ... and i cant change the wallpaper ....

i have tried to hold it .. it works ... i chose a PIC .. but it remain the same ...

and the windows manue also terns to white ?????

all this happen when i select the THEME (AHEN) ... and after i retern it to BLACK THEME ... the manues remains white .....

i don't like my phone in that colour ..... please help ....

i can't see the messages .. the contacts ... the mails ...

i'm a new usr of WM ... and LOST

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

nothing to me yet :) my rom is official l5 in english but still don't work My storage\DCIM\100SSCAM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Attached a file for translating calendar tab to different languages

Calendar.locales.zip

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

nothing to me yet :) my rom is official l5 in english but still don't work My storage\DCIM\100SSCAM

copy the albumsearcher.exe from my documents to windows/startup folder and softreset

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Done sir ... THANKS

NOW its showing white ... and i cant change the wallpaper ....

i have tried to hold it .. it works ... i chose a PIC .. but it remain the same ...

and the windows manue also terns to white ?????

all this happen when i select the THEME (AHEN) ... and after i retern it to BLACK THEME ... the manues remains white .....

i don't like my phone in that colour ..... please help ....

i can't see the messages .. the contacts ... the mails ...

i'm a new usr of WM ... and LOST

after changing your theme always softreset to load all the collor settings

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

copy the albumsearcher.exe from my documents to windows/startup folder and softreset

:) nothing , don't work don't even search , just say press to launch camera no photos available

;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

:) nothing , don't work don't even search , just say press to launch camera no photos available

;)

and what are your registery settings in HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

and what are your registery settings in HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder

HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder[CAMERA]

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder[CAMERA]

did you instal a hotfix after my cab ? ..

i don't no how it came to [CAMERA] but i needs to be \My Storage\DCIM\100SSCAM softreset and it shows your pictures

Edited by whiskeybro
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

HKLM/Software/HTC/HTCAlbum/favorite_folder[CAMERA]

im trying edit this key in registry, but this key change to default after i exit registry editor

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hm.... now say there is now application assosieted with albumsearch.exe

maybe i need to do hard reset and load again from the start :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hm.... now say there is now application assosieted with albumsearch.exe

maybe i need to do hard reset and load again from the start :)

i think it's the best option as it should work on english rom

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry for the double post , ok i unistal and install again done !!! works fantastic thank you !!!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi,

For me its,

\My Storage\DCIM\100SSCAM

And I get nothing on my Photos and Videos tab, it says No Photos Available, Press to launch camera.

I have put the exe file in Windows\Start Up

Update I wrote the Album searcher located in Windows and then moved it to Windows\Start Up then reset and now it tells me The file AlbumSearcher cannot be opened . Either it is not sighned in with a trusted certificate, or one of its components cannot be found. If the problem persists, try reinstalling or restoring this file.

Any help??

Cheers

Wiggy

Edited by wiggy6230
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I installed the cab, at the end of which i was asked for a restart, which is canceled, as i was in the middle of something. After which, i restarted the device, and now, i cant see the option of TouchFlo in the "items on today" screen. Nor can i uninstall the installed bits, doesnt show up in the "main memory" page either. Also, i failed to reinstall, it just got stuck at 1 bar for >15mins. Am i doomed?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I installed the cab, at the end of which i was asked for a restart, which is canceled, as i was in the middle of something. After which, i restarted the device, and now, i cant see the option of TouchFlo in the "items on today" screen. Nor can i uninstall the installed bits, doesnt show up in the "main memory" page either. Also, i failed to reinstall, it just got stuck at 1 bar for >15mins. Am i doomed?

no its now replacing the old one and takes30 minutes if you keep the phone alive when the phone is in sleepmode

the best way i think is a hard reset but you can try to reinstal

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no its now replacing the old one and takes30 minutes if you keep the phone alive when the phone is in sleepmode

the best way i think is a hard reset but you can try to reinstal

Hey whiskeybro, thanks for sharing this with us! A quick question please: can you share your taskbar too? Or point to where you got it? It's looking like 2 different taskbars I know: Brian's Black and White and Grigoris v4.

Thanks

forelli

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

im trying edit this key in registry, but this key change to default after i exit registry editor

did you fix it

here is the english fix

but what i need to no is did you install a manila hotfix or other manila files befor or after my cab ?

Whiskeybro_English_AlbumFix.cab

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

did you fix it

here is the english fix

but what i need to no is did you install a manila hotfix or other manila files befor or after my cab ?

im using chainfire version and ofcourse i use manila hotfix :)

thanks for sharing

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.