• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

iGO 8.3.4 in VERIZON OMNIA-II

4 posts in this topic

Posted · Report post

Guys,

I have Omnia-II from Verizon.

I Installed iGo 8.3.4, but the software couldn't recognize the hardware. It says no GPS hardware exists.

Does it mean that my device GPS hardware is locked to use only the Verizon GPS s/w?

Is there a way to use 3rd party GPS software in Omnia-II from Verizon?

Thanks, Ari

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys,

I have Omnia-II from Verizon.

I Installed iGo 8.3.4, but the software couldn't recognize the hardware. It says no GPS hardware exists.

Does it mean that my device GPS hardware is locked to use only the Verizon GPS s/w?

Is there a way to use 3rd party GPS software in Omnia-II from Verizon?

Thanks, Ari

i920 works with 3rd party software, I'm using it with Garmin XT and Google maps with no issue. Make sure you have "Location On" turned on.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Guys,

I have Omnia-II from Verizon.

I Installed iGo 8.3.4, but the software couldn't recognize the hardware. It says no GPS hardware exists.

Does it mean that my device GPS hardware is locked to use only the Verizon GPS s/w?

Is there a way to use 3rd party GPS software in Omnia-II from Verizon?

Thanks, Ari

I use iGo 8 and it works great. Go into Samsung Settings (Start > Settings) and then select General Settings. Tap on Location and change your setting to 'Location On'. Once you make that setting change you must reboot your phone. The next time it starts up you will have a dialogue box telling you of the implications of having the location on, check the "never show this again" box and tap the x to close.

In iGo 8 My GPS is automatically seen but you may need to go back in there after you do the above and 'Search for GPS'. If it still doesn't see it then set to COM 6 and 57,600 baud and save, then restart the app. It should have the checkbox on and a signal locked in now. If the above doesn't work then you may have a defective unit.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

I use iGo 8 and it works great. Go into Samsung Settings (Start > Settings) and then select General Settings. Tap on Location and change your setting to 'Location On'. Once you make that setting change you must reboot your phone. The next time it starts up you will have a dialogue box telling you of the implications of having the location on, check the "never show this again" box and tap the x to close.

In iGo 8 My GPS is automatically seen but you may need to go back in there after you do the above and 'Search for GPS'. If it still doesn't see it then set to COM 6 and 57,600 baud and save, then restart the app. It should have the checkbox on and a signal locked in now. If the above doesn't work then you may have a defective unit.

for some reason I have to set it to COM 8 57600 baud...when I put it on com 6 in Google Maps it said it didn't exist.

Edited by Omega Ra
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.