• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Milestone 2.0 Original Firmware

6 posts in this topic

Posted · Report post

Is there a backup that I can use on my milestone ? I just update to 2.0.1 but I cant make any calls from my home, the signal is weak, and I need to change it back to 2.0

Can someone help me ?

Thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Is there a backup that I can use on my milestone ? I just update to 2.0.1 but I cant make any calls from my home, the signal is weak, and I need to change it back to 2.0

Can someone help me ?

Thank you

i too am after this as i have no signal at all. no service. i can't seem to flash back via nandroid restore as saying no backups found even though i have extracted files top sdcard folders specified. i think maybe that the issue is when i try to mount sd card it says its busy etc. i need help as phone radio signal is dead

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i too am after this as i have no signal at all. no service. i can't seem to flash back via nandroid restore as saying no backups found even though i have extracted files top sdcard folders specified. i think maybe that the issue is when i try to mount sd card it says its busy etc. i need help as phone radio signal is dead

the same happened to me...

my phone signal is totally dead.

need help please.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

the same happened to me...

my phone signal is totally dead.

need help please.

Hi all there,

this is strange, I did the update on an UK milestone and am having no issue except I find 3G slow

did you OTA update or flashed ?

I flashed an UK version and had no issue

I suspect 3G is not working so good because I live in France ... don't know, just waiting 2.1 update ...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Maybe someone could find the link for the 2.0 SBF file for you to flash with RSD Lite, but I'm not sure you can go back.

I found no issues at all, how did you update and where do you live?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.