• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

automapa 6.1.0876

18 posts in this topic

Posted · Report post

Nice softw, nice UI, still... freezing(on tg01- wm6.1). Working fine on touch2(mega)-wm6.5.

Installed on SD from PC win XP.

Any help(idea)?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

why don't you use igo, or tomtom, or garmin instead of that? those are the best (with detailed maps).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Yeah, you're right, but can you help me?

Ai dreptate, incerc si eu, ma poti ajuta?

Am iGO8 si Garmin, merg perfect, dar ma plictisesc... Esti amabil si sigur mai experimentat ca mine...

Edited by bib*oops
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Software working fine, if gps disabled: when gps enable, good signal(on whatever COM 2, 4, 9 even AUTO), but program freezes...Any Help?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

why don't you use igo, or tomtom, or garmin instead of that? those are the best (with detailed maps).

because Automapa is better then all of them. ;)

bib*oops

tell me which version of windows you have on phone. Version of Automapa too...

I have Automapa 6.1 and working perfect :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

WM6.1, AM6.1.0.876

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

te ajut, cum sa nu. spune-mi exact ce problema ai cu igo8 de ex. vezi ca in semnatura, e forum-ul care l-am initiat de curand, acolo gasesti si o v. de igo8 special pt tg01. si daca ai alte probleme, te ajut cu mare placere.

@tomszyn, you're wrong. in romania for ex. (he is romanian guy ;) ) with automapa you can see only several streets, but with igo8 for ex. you can see 95% so.... :D. and, i've used igo8 in many countries that i've traveled and were fine. For ex. now in Helsinki igo8 is better than tomtom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Multumesc, dar nu am probleme cu iGO8 sau Garmin(cum am postat mai sus). Si AM l-as folosi altundeva decat Romania, am auzit ca-i slabuta harta.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

aa, sorry then..I didn't read well ;).

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Any help, Tomszyn?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hi,

which COM you have in ->settings-> system-> external gps?

I have: Programs - COM 4 and Hardware - (none).

If you have problem with correct settings, do like me and use GPSGate 2.6.

This program will "connect" your gps with gps software.

Sorry for my english ;)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Tried already:with gpsgate 2.6, without gpsgate(com4, like you say).Still useless...After satellites connected resulting good signal, program freezes...More ideas?

Your english good enough for me, so don't bother.

P.S. Remember:same sd card in touch2, wm6.5, working perfect...!!??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

so maybe you need upgrade windows to v6.5

its easy and will end of your problems with software

p.s. if you dont want upgrade, make hard reset and install again

So:

1. upgrade system to 6.5 (better and faster system)

or

2. hard reset

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I remember, that I had that problem with AM. Put your SD card to the reader and choose option "Scan & repair" ("Skanuj i napraw" - I don't know if it is like that on ENG OS). I'm on Vista so I don't know if this option is in XP. It found some problems, fixed it automaticly, then I install AM again and all works fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Thank you both.I'll try it later, one or another.

I've tried Scan&repair(well, sort of, the only kind I've founded on XP), nothing wrong detected, still no positive result. When GPS signal detected, yet again...freezes.

For the moment,I'll stick to wm6.1(waiting for a new ROM, maybe wm6.5.3), hard-reset is not my favourite, for the moment.Is it possible to need some other sort of software(like NET FRAMEWORK)?

Any idea is welcome.

Edited by bib*oops
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Maybe try to delete AM and later files/ registry keys which was left on your device/memory card. I had that, when AM 6.0 beta was released and after update to 6.0 (non-beta) I had exacly the same problem as you have now.

"Is it possible to need some other sort of software(like NET FRAMEWORK)?"

My father had never updated anything like Net Framework and his AM copy working without any problems. He have older device BTW.

Edited by lool3k69
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Hard reset, deleted all files I thought necessary, but same old problem...Further ideas: upgrading to wm6.5/installing another vers. of AM/using third party software.

Edited by bib*oops
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Problem solved: finally upgraded to wm6.5...everything works fine, but I would like to have better maps for RO, SRB(those I've tested so far).

Conclusion: #1.good gps app (Automapa 6.1.0.876), but not working on tg01&wm6.1.

#2.need for more detailed maps(maybe newer).

Thanks to all who tried helping!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.