Sign in to follow this  
Followers 0
silv_ch1985

omnia i900 button error, Help!!!!

9 posts in this topic

hai guys...

i just buy used omnia....

but the button isn't working except power button

phone button, trackpad button, end button, camera, volume up and down is not working...

the button is just working for wake up button....

but not working for normal function...

my ROM is JCIC1/28205 winmo 6.5

and before upgrade, my rom is DXIA5 winmo 6.1 officially

the button error since my rom DXIA5

can you give me a solution???

thx before...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
hai guys...

i just buy used omnia....

but the button isn't working except power button

phone button, trackpad button, end button, camera, volume up and down is not working...

the button is just working for wake up button....

but not working for normal function...

my ROM is JCIC1/28205 winmo 6.5

and before upgrade, my rom is DXIA5 winmo 6.1 officially

the button error since my rom DXIA5

can you give me a solution???

thx before...

I have the same issue... Any solution please.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same problem here, any solution?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it too for a time the camera was volume buttons o_O

Sorry for my bad english:P

But anyone got an idea what the problem could be?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I got it too for a time the camera was volume buttons o_O

Sorry for my bad english:P

But anyone got an idea what the problem could be?

well i have i900DXIA5 too as the phone part but my phone does not have any such issues.

Firstly try a different phone part. Directions for flashing a phone part as same as flashing a ROM (though you dont lose data)

Try JJIA1

It is supposed to have better battery life etc.

If that doesn't work, I would suggest you try a different ROM.

Click here to view my latest ROMs.

If that doesn't help i am not sure... maybe something to do with device itself.

Edited by Hermit Dave
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
well i have i900DXIA5 too as the phone part but my phone does not have any such issues.

Firstly try a different phone part. Directions for flashing a phone part as same as flashing a ROM (though you dont lose data)

Try JJIA1

It is supposed to have better battery life etc.

If that doesn't work, I would suggest you try a different ROM.

Click here to view my latest ROMs.

If that doesn't help i am not sure... maybe something to do with device itself.

Thanks for the fast reply..

But it didn't help..

Every rom i try it still gives the same problem..

Ive opened my phone a few times to take a look or something is broken or s***..

But noting to see..

Anyways thanks for helping:]

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Thanks for the fast reply..

But it didn't help..

Every rom i try it still gives the same problem..

Ive opened my phone a few times to take a look or something is broken or s***..

But noting to see..

Anyways thanks for helping:]

Well it could be the board on the phone. I have opened my phone a couple of times (replaced the digitizer twice now).

The power button and comms manager (default) button on top are connected to camera unit.

The volume buttons and camera are mounted on main pcb.

The call / trackpad and end call connect to main pcb through cable.

if you feel like it you can take it apart and put it back again.

try this link for directions on dissembly.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well it could be the board on the phone. I have opened my phone a couple of times (replaced the digitizer twice now).

The power button and comms manager (default) button on top are connected to camera unit.

The volume buttons and camera are mounted on main pcb.

The call / trackpad and end call connect to main pcb through cable.

if you feel like it you can take it apart and put it back again.

try this link for directions on dissembly.

I tried what u said..

But it still doesn't work.

If i run Android.. than i can use my buttons..

Could it be a problem in winmo?

I did a few times a hard reset.

Thought that it would help..

But not.

What could it be now..

Thanks for your help anyways..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, well... Let me explain it to you short, like a GSM Expert explained it to me: When you flash your Omnia, you have 40% chances to be OK, and 60% chance to get different type of errors, issues, or even KILL your Omnia. It is simple. If you install any cooked ROM, ( NOT THE OFFICIAL RELEASE FROM WINDOWS MOBILE AND SAMSUNG) you risk to overkill your device. I'm sorry, but you have just screwed up your device. Congratulations. Anyways, have you ever heard of GMS SERVICE ???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.