• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

srs hd wow

8 posts in this topic

Posted · Report post

hiya everyone and its great news about the recent tg01 update as it seems to have sorted my call quallity dilema but i do have to turn the call volume down so theres no distortion either end.my dilema is the actual speaker volume of the handset as i think is very quiet.i was thinking about installing srs hd wow but there are alot of topics saying there isnt a stable version for the tg01 and does it actually increase the volume of the ringtone etc and which is the best version to download?.im sure alot of us have this dilema as they could have made the phone louder.some input over the issue would be appreciated.and a big thanx for everyone giving toshiba e-mails as i did myself. best regards rich

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i installed the 3cab version (attached) and it significantly increases the ring/speaker volume. i couldnt not have tg01 without it and not had one single problem. just install 3cabs in the right order (1,2,3) then turn phone off then on and all will be fine

thanx so much..has really improved the sound. best regards rich

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i installed the 3cab version (attached) and it significantly increases the ring/speaker volume. i couldnt not have tg01 without it and not had one single problem. just install 3cabs in the right order (1,2,3) then turn phone off then on and all will be fine

Hello,

I've tried installing these cabs,soft resetting. I can't find the program on the device. I've tried start>settings>system, but there is nothing there. I have also tried installing v3 in older post but still the same,cannot find icon. I have updated to the new rom from the tosh site. any help would be greatly appreciated.

thanks, mkultr4

Edited by mkultr4
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello,

I've tried installing these cabs,soft resetting. I can't find the program on the device. I've tried start>settings>system, but there is nothing there. I have also tried installing v3 in older post but still the same,cannot find icon. I have updated to the new rom from the tosh site. any help would be greatly appreciated.

thanks, mkultr4

hiya mate...try soft resetting a few times and then see if srs wow icon appears.if not try uninstalling the 3 cabs soft reset then install the 3 cabs again then soft reset.hope it works this time.if not i hope someone else can help you. best regards rich

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If your running spb, sense, or something similar try going to the windows start button (click 'start' found at the top left), and finally go to settings. You should see the srs program near the bottom. For some reason the program icon doesnt want to show on the spb list of programs installed but it does show on the windows start section.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

If your running spb, sense, or something similar try going to the windows start button (click 'start' found at the top left), and finally go to settings. You should see the srs program near the bottom. For some reason the program icon doesnt want to show on the spb list of programs installed but it does show on the windows start section.

Nice one mate,

I had overridden the start button in SPB, all sorted now. has anyone tried to fix SRS wow not being recognised by spb?

thanks,mkultr4

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

thanx so much..has really improved the sound. best regards rich

Installed and removed because of big troubles with bluetooth headphone. I had to full restore reverting with sprite.

sounds are improved but with the new update by toshiba i think it do not need at all (only my opinion).

Regards

Marco

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.