• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Problem connecting to New PC Suite (NPS)

2 posts in this topic

Posted

In English :

Good afternoon, I apologize for my English, is a translation, I'm Spanish.

I have a i7500 with 1.6 (i7500_XXJB6) and recovery 0.42

The problem I have is that the NEW PC SUITE, I detect the phone, and memory chips, let m not access them (mounted from the recovery if I go into the reports, both internal and SD).

What am I doing wrong?

The phone detects my Windows XP OK, all the driver are ok, the problem is with the application that will not let me access the memory, like Windows Explorer, I get the icons of the units, but when I, I insert into memory card says "X" as if detected as a reader.

----------------------

En Español:

Buenas tardes, pido disculpas por mi ingles,es una traduccion,soy español.

Tengo un i7500 con 1.6 (i7500_XXJB6) y recovery 0.42

El problema que tengo es que el NEW PC SUITE,no me detecta el movil,y las memorias de almacenamiento, no m deja acceder a ellas (montandolas desde el recovery si puedo entrar en las memorias,tanto la interna como la SD).

Que estoy haciendo mal ?

El telefono me lo detecta windows XP OK,estan todos los driver ok, el problema es con la aplicacion que no me deja acceder a las memorias,al igual que el explorador de windows, me salen los iconos de las unidades pero cuando pulso,me dice introduzca tarjeta en memoria "X" , como si los detectara como LECTORES.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

goto Settings> Applications >Development > enabled USB debugging before you connect your device onto PC.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.