• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

Easy to create your lite rom like me...

343 posts in this topic

Posted

Another question

I fix the rom ( but with the problem on myphonelauncher.cpl)

I install it and the phone start up normally....

I check it and it work but on the Menu i have double program icons for example i have the FM Radio.lnk and i have the same icon with my lang name ...

sorry for my English

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks my friend for your answer

I check it now and i see that the dsm is in the oem file MyPhone ... Look.....

Try to look if is there one on every folder of yours inside the kitchen.

Or you can try and recmod those folders and see if the problem is solved (when you recmod, you create the files that those folders represent - remember to rename the folder after the conversion so that you can remove the created file from within it)

To Recmod, just put the exe inside the attached on that folder and drag and drop the file named folder over it. After that a new file will appear inside that folder.

--------------------------

About the second problem, after BuildOS finishs and before you close it, go to the temp folder inside the kitchen and search for initflashfiles.dat

Edit it with notepad and you will see every non system shortcut that the ROM will create. Just put a ; before the line you do not want, save and then close BuildOS.

RecMod.rar

Edited by shadowangel
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try to look if is there one on every folder of yours inside the kitchen.

Or you can try and recmod those folders and see if the problem is solved (when you recmod, you create the files that those folders represent - remember to rename the folder after the conversion so that you can remove the created file from within it)

To Recmod, just put the exe inside the attached on that folder and drag and drop the file named folder over it. After that a new file will appear inside that folder.

--------------------------

About the second problem, after BuildOS finishs and before you close it, go to the temp folder inside the kitchen and search for initflashfiles.dat

Edit it with notepad and you will see every non system shortcut that the ROM will create. Just put a ; before the line you do not want, save and then close BuildOS.

thanks man i will try it and i will tell you ....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

twu2,

wats up my friend? i wanna build my own ROM but, i dunno where to start hehe. its just that looking at the steps i kinda dont understand it. where do i get the JH2 to dump?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello Guys.

Can someone share latest Master TWU2 script (that have zzzzMyMods Folder) with me please?

Thanks a lot B)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello can someone help me

I fix a new rom with I1 and i have a problem

I wand to put some Application On today Screen but i cant , i go and select the app, and i cant see anything on the TodayScreen

Please someone helpppppppp

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hello!

I have a question - I've Installed PHP to use twu2's script but when program starts it says : "The program can't start cos OCI.dll is missing ...". Does anyone can help me with that?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

disable oracle related module (php_oci8.dll, php_oci8_11g.dll, php_pdo_oci.dll) in your php.ini

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

disable oracle related module (php_oci8.dll, php_oci8_11g.dll, php_pdo_oci.dll) in your php.ini

Thank you, master twu2!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi

can please someone upload twu2 script for jj1 rom with my mod folder included..

Thank you

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hey folks,

after some trys i finally got my custom JJ1 rom like i want it. but when i flashed it and the phone boots somethings goes wrong...

all the samsung apps are installed but i have no shortcuts to it in the startmenu also the phone has the blue windows theme on it and the standard titanium today screen (normaly the today selector pops up on first boot)

i made some changes in the initflashfiles.dat and fixed the saved file with a hex editor, but thats not the problem. hope someone got a idea what i am doing wrong, maybe wrong build settings in wes rom tool?

Edit

solved it... when i've made a dump i always removed the file attributes from all the files in the directory (cmd attrib -H -S "X:\*.*" /S) and that was the problem

Edited by JohnNy_
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Ihave da problem in build os

it says ERROR,LAST STATUS CREATING REGISTRY.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Has anyone tried this script to build WM6.1?

It looks like that it's going to only work for WM 6.5 and 6.5.3. :)

Please let us know. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no its working on 6.1 too.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Ihave da problem in build os

it says ERROR,LAST STATUS CREATING REGISTRY.

Registry is FIXED

.

Edited by gantz2011
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Registry is FIXED

Now the problem in can not dump every rom.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

some cooked rom could not create sys and oem folder y ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

some cooked rom could not create sys and oem folder y ?

The chefs use specific protection to prevent them from dumping..... u can only dump official roms and cook it for urself.....

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.