• Announcements

    • PaulOBrien

      Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such software Nintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance) CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission) ROMs must give full credit to the original author ISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • PaulOBrien

      Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
thekevster

thekevster's DC22 6.5 ROMs 23563

296 posts in this topic

Has anyone had problems with the GPS with this ROM? I cant get Garmin XT to find the GPS device.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Has anyone had problems with the GPS with this ROM? I cant get Garmin XT to find the GPS device.

no problems getting gps to work here.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

sorry i havent been active lately. mixture of being busy and partying too much :P

still going to be busy but with less partying till after next wednesday, so don't expect much to be released

Doesn't work :D

p.s. Stupid question - how to return (or get) the wallpaper from the Touchflo theme? Accidentally selected a picture as wallpaper, then selected no wallpaper, but I see original wallpaper on the touchflo screen, but background of start menu shows windows theme picture.

Here is original wallpaper:

pic1au.jpg

Background for the lock-screen and start menu items:

pic2y.jpg

No picture is selected as background:

pic3vb.jpg

add the these two attached .jpg files to windows folder of device memory using total commander or a similar program

post-549559-1273003349_thumb.jpg

post-549559-1273003361_thumb.jpg

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't seem to get the missed call or voicemail notice to show up on the home screen. Anyone know a way to make that happen. Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
sorry i havent been active lately. mixture of being busy and partying too much :P

still going to be busy but with less partying till after next wednesday, so don't expect much to be released

add the these two attached .jpg files to windows folder of device memory using total commander or a similar program

Thanks a lot! :D

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
maybe the file is found at My Device\Windows\stwater_240_400.jpg? that's where i found the background file from the previous build.

thanks, but I was looking for touchflo's background not WM's one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanks, but I was looking for touchflo's background not WM's one.

The touchFlo backgrounds are

hh_fw_focus_background.png

hh_fw_background.png

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I can't seem to get the missed call or voicemail notice to show up on the home screen. Anyone know a way to make that happen. Thanks.

which version are you running? there isnt a missed call indicator in m2d except for in the taskbar. alot of people have been making up for this by adding phonealarm and spb phone suite and other similar programs to the home tab of m2d using m2d today page. i used m2d today page for about 3 hourse total so i'm not the best person to walk you through the process.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

EBourlet: Lioryte posted a link to Smart Reader in one of his ROM threads. It's in the first post, down near the bottom.

No idea whether it works, or not, as I didn't install it myself.

Robert

...Any idea where I can find a Smart Reader .cab? I use it at work all the time and miss it. Thanks.
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

So far I have been really liking this rom.

Only problem I've been having is that the weather on the home screen doesn't actually change when I update it.

I also kinda miss not having Titanium weather. I prefer over the touchflo weather app, because titanium has weather forecast with it. Is it possible to have a titanium like weather service in the touchflo home screen?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
... i'm going to cook new versions today with office 2010 fixed.

Did this version ever get uploaded? The office[1].cab linked in the thread is not actually office 2010, i don't think. I would love to have a m2d-based 23563 with office 2010 cooked in.

All the best, Kev. I've been running this build for over a week now and it is SO much better than 6.1.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
So far I have been really liking this rom.

Only problem I've been having is that the weather on the home screen doesn't actually change when I update it.

I also kinda miss not having Titanium weather. I prefer over the touchflo weather app, because titanium has weather forecast with it. Is it possible to have a titanium like weather service in the touchflo home screen?

not sure why the weather won't update for you. i havent had a problem with it yet.

i left titanium weather out since there are a few different versions. i cant remember if it was this thread or my cf03 thread but i posted a few links to different weather plugins for titanium. the closest you could get is to find a weather plugin that works with the Today screen, and put it in m2d using m2d today page

Did this version ever get uploaded? The office[1].cab linked in the thread is not actually office 2010, i don't think. I would love to have a m2d-based 23563 with office 2010 cooked in.

All the best, Kev. I've been running this build for over a week now and it is SO much better than 6.1.

didnt have chance to do it, and i've been extremely busy for the last couple of weeks, the last few days in particular.

i'm finally done for the semester and i'm on summer break so i'll hopefully have more time for cooking. will try to get it done tonight when i make it back to my hometown.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minor problem. If I set TouchFlo to automatically load when the phones comes on I get a fatal exception error and the normal Titanium loads. I then have the TouchFlo button which I can click on to load it, and it loads just fine.

Obviously, not a major glitch, just an annoyance.

Here's a dump of the log file it generated upon crashing in case it helps:

System.ComponentModel.Win32Exception: Win32Exception

at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)

at System.Diagnostics.Process.Start()

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.ShowManila()

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.TimerShowDelay_Tick(Object sender, EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Timer._WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)

at System.Windows.Forms.ApplicationThreadContext._InternalContextMessages(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)

at Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterMainLoop(IntPtr hwnMain)

at System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm)

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.Main()

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Minor problem. If I set TouchFlo to automatically load when the phones comes on I get a fatal exception error and the normal Titanium loads. I then have the TouchFlo button which I can click on to load it, and it loads just fine.

Obviously, not a major glitch, just an annoyance.

Here's a dump of the log file it generated upon crashing in case it helps:

System.ComponentModel.Win32Exception: Win32Exception

at System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo)

at System.Diagnostics.Process.Start()

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.ShowManila()

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.TimerShowDelay_Tick(Object sender, EventArgs e)

at System.Windows.Forms.Timer._WnProc(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)

at System.Windows.Forms.ApplicationThreadContext._InternalContextMessages(WM wm, Int32 wParam, Int32 lParam)

at Microsoft.AGL.Forms.EVL.EnterMainLoop(IntPtr hwnMain)

at System.Windows.Forms.Application.Run(Form fm)

at TouchFloDetacher.Startup.TFDetachSvc.Main()

that's odd, i've never seen that before. it looks like its an error with touchflo detacher, but i don't know what could be causing it. i'm trying to cook new versions today and you could try flashing flotanium when i get it uploaded and see if it works.

i'm on summer break so i'll hopefully have more time for cooking. will try to get it done tonight when i make it back to my hometown.

Nice to hear, It's been pretty quiet around these forums, I think to many people went to the Incredible. A friend got it and I have to say I wasn't to impressed. With the specs it has, I expected more. It does feel a bit faster but nothing that seemed like a reason to leave my omnia, at least not yet.

i've thought about going to the incredible, but i can't afford to pay full retail price for a phone. unless i come into alot of money or someone gives me a better phone for free, i'll be with the omnia for about another year.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cool! I had a whole bunch of problems yesterday and have had to reflash it a couple of times now. Will be again in a couple of minutes after the battery has charged up.

I installed an M2D transparent clock theme. Worked OK, but it looked ugly so tried reinstalling the backed up white clock. Didn't work. No matter what I did, I couldn't get it to work.

As a result, I figured I would have to reflash Flotanium from scratch. Instead I decided to flash to M2D only. Sure is fast when it doesn't have Titanium running in the background. Unfortunately, I couldn't seem to add any people to the Favorites screen, couldn't add any programs, and a whole bunch of other problems. Finally, I reflashed to Flotanium, but I've had several errors, besides the one you saw, where such-and-such program couldn't load. First ChangeSIP, then Mortscript, then something else I don't remember. Ugh! The price we pay for vanity. :)

Robert

that's odd, i've never seen that before. it looks like its an error with touchflo detacher, but i don't know what could be causing it. i'm trying to cook new versions today and you could try flashing flotanium when i get it uploaded and see if it works...
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cool! I had a whole bunch of problems yesterday and have had to reflash it a couple of times now. Will be again in a couple of minutes after the battery has charged up.

I installed an M2D transparent clock theme. Worked OK, but it looked ugly so tried reinstalling the backed up white clock. Didn't work. No matter what I did, I couldn't get it to work.

As a result, I figured I would have to reflash Flotanium from scratch. Instead I decided to flash to M2D only. Sure is fast when it doesn't have Titanium running in the background. Unfortunately, I couldn't seem to add any people to the Favorites screen, couldn't add any programs, and a whole bunch of other problems. Finally, I reflashed to Flotanium, but I've had several errors, besides the one you saw, where such-and-such program couldn't load. First ChangeSIP, then Mortscript, then something else I don't remember. Ugh! The price we pay for vanity. :)

Robert

how long has it been since you've done a hard reset? i recommend doing a hard reset after each time you flash to get rid of the residual files left over from previous flashes. when you tried to go back to the original clock where you using the cab i posted?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actually, no. I had went into M2D2 and created a backup of the default theme and .xml files and tried to use the restore feature they have in there.

Did a hard reset the last time around after I'd started having problems and remembered that suggestion from another thread, but it didn't work. Did you have a white clock .cab file? I hadn't realized that. Would have made things a lot easier. :)

About to reflash. I may start with just the M2D, since it seemed so fast, and go from there.

Thanks again for the help and suggestions!

Robert

how long has it been since you've done a hard reset? i recommend doing a hard reset after each time you flash to get rid of the residual files left over from previous flashes. when you tried to go back to the original clock where you using the cab i posted?
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Actually, no. I had went into M2D2 and created a backup of the default theme and .xml files and tried to use the restore feature they have in there.

Did a hard reset the last time around after I'd started having problems and remembered that suggestion from another thread, but it didn't work. Did you have a white clock .cab file? I hadn't realized that. Would have made things a lot easier. :)

About to reflash. I may start with just the M2D, since it seemed so fast, and go from there.

Thanks again for the help and suggestions!

Robert

i have a white clock .cab in the 4th post of my CF03 rom thread. just working on trying to iron out a few kinks, i'll post the new versions when i get them finished.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just flashed my device with the Flotanium bin last night and I love it. I have a couple questions though.

1. I dont see the Office 10 apps anywhere?

2. What is the difference between the 3 bins? (sorry if this has already been covered.)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just flashed my device with the Flotanium bin last night and I love it. I have a couple questions though.

1. I dont see the Office 10 apps anywhere?

2. What is the difference between the 3 bins? (sorry if this has already been covered.)

Sorry, I went back through the thread and found where the Office issue was addressed. Thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
2. What is the difference between the 3 bins? (sorry if this has already been covered.)

one includes only the titanium interface, one includes only the M2D interface, and the other includes both of them. working on new versions with office fixed in it. already fixed the office problem, just working on other issues now.

microsoft finally released office 2010 final in the marketplace so if you dont feel like flashing to the new version, you can get it in the marketplace or from my 4shared account :

http://www.4shared.com/file/_wRYdSP8/Office_Mobile_2010.html

Edited by thekevster
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
one includes only the titanium interface, one includes only the M2D interface, and the other includes both of them. working on new versions with office fixed in it. already fixed the office problem, just working on other issues now.

microsoft finally released office 2010 final in the marketplace so if you dont feel like flashing to the new version, you can get it in the marketplace or from my 4shared account :

http://www.4shared.com/file/_wRYdSP8/Office_Mobile_2010.html

Very cool, thanks!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Installed this the My Storage. Word gives me a blank white box with an x in the middle and one of the other apps doesn't even open up.

Does this need to be installed to Device memory?

Robert

...microsoft finally released office 2010 final in the marketplace so if you dont feel like flashing to the new version, you can get it in the marketplace or from my 4shared account :

http://www.4shared.com/file/_wRYdSP8/Office_Mobile_2010.html

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i would try installing to device and see if it works then

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.