• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Chefs: Weird data issue with new ROM

4 posts in this topic

Posted · Report post

Other Chefs: I am building my own ROM using the osKitchen 1.25. I have finally got a lot of issues resolved and was about ready to put my ROM out here for others to use/enjoy. One thing is bothering me, though: Almost all of the file dates for the files in the ROM (after flashing) are showing as 1/1/00. I know the date on my PC that I am using to cook is correct; and the date on the Omnia is correct. I can't figure out why the file dates are showing as this. I am building on Win 7, so I am wondering if this has something to do with it.

Anyone else see this? Any ideas??

/Chimp

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Check the date on your project settings panel and see what it is set for and that is the date of the files. Mine is 5/10/2010 since I just cooked a new ROM.

I may have set that to pick up the date from the system somewhere but I think I type it in for each build but I am having a brain check right now.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Same here,

Many major folders show a timestamp of 1/1/00 12:02 AM & 3:02 AM.

Runnin XP SP3.

Just cooked a DC22_23118

And My Storage & Storage Card show:

1/1/98 7:00 AM.

Is this something to do with 2012....

I knew I should have recmoded the firmware from that PipBoy 3000...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Same here,

Many major folders show a timestamp of 1/1/00 12:02 AM & 3:02 AM.

Runnin XP SP3.

Just cooked a DC22_23118

And My Storage & Storage Card show:

1/1/98 7:00 AM.

Is this something to do with 2012....

I knew I should have recmodded the firmware from that PipBoy 3000...

Yea, I have the exact same issue with 23566. Don't know why this is happening... I have my osKitchen date set to today's date, so it is very strange. I don't think it hurts anything, but seems very odd.

P.S. We shouldn't need to recmod the OEM files should we? I didn't think that would work...

P.S.S. I am running the kitchen on Win 7... I thought that might be it but I see you have the same issue on XP...

Edited by Chimp
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.