Site Notice - We are currently investigating an issue with missing download links. Apologies for any inconvenience caused. PaulOBrien

  • Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Login problems

2 posts in this topic

Posted · Report post

Hi guys,

Today I changed my old wm 6.1 custom rom on my omnia i900 to the new 6.5 version ock's custom rom build 23118 DXID1. m2d

I've been trying all day long to find a solution for my problem but I still cant. I cannot login to facebook - it says "incorrect password" but its the correct one. I've tried with opera mini and IE - the same. It's the same with skype - incorrect password. I cannot login to my skype account. I used different apps for skype but its all the same.

I even changed the rom to another - again wm 6.5 - the same!!!!

I downloaded the SPB fix for facebook login just to see if smth happens - nothing!

I'm frustrated. pls help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I forgot to tell you that i use my wifi router at home to connect to internet if that has any connection. I'm not logged in on my desktop while I'm trying to log in on my omnia.

Anyone? any ideas?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.