Sign in to follow this  
jho2010

Can't enter diag mode

Recommended Posts

Hi,

I flashed my phone with your ROM and now I can't use ## codes to enter diag/debug mode or service menu. Is there a work around for this? The codes were working before I flashed to custom ROM.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi,

I flashed my phone with your ROM and now I can't use ## codes to enter diag/debug mode or service menu. Is there a work around for this? The codes were working before I flashed to custom ROM.

Thanks

Service codes do not work on a Verizon omnia I910. I don't think they do anyway. All of them I have ever seen were for the I900.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Service codes do not work on a Verizon omnia I910. I don't think they do anyway. All of them I have ever seen were for the I900.

Okay look, I had the same problem.

It seems to be a problem with the 6.5 roms.

I had to reflash my phone so i could activate my phone.

There is no fix for this no one will know what youre talking about.

there is however a way to program with this thread

http://www.howardforums.com/showthread.php...CONFIRMED/page5

just install the program that is in this thread and then you can edit your phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.