Jump to content
Lancez

I8000 LITE ROMs by Lancez

Recommended Posts

Now that you know the basics, going that way is not difficult ;)

Good luck man and we are here whenever you need :D

:angry: thanks buddy!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Lancez!

Where is the link to HZHJC2 Rom?

i have removed it, since i found a bug in it. am testing the new one now, if everything gose ok, i'll upload it ASAP. please wait.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Congratulations and big welcome! :angry:

thank you buddy! without your help, it won't be possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ZHJC2 download link updated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Lancez, thanks for your great work

Just 1 question, have you experienced SMS/message box error [i.e. the link pointing to wrong sms box, thus showing 0 message always) as we seen on other ZHJC2 LITE? (I knew not everyone faces that, but I'm just the unlucky 1)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Lancez, thanks for your great work

Just 1 question, have you experienced SMS/message box error [i.e. the link pointing to wrong sms box, thus showing 0 message always) as we seen on other ZHJC2 LITE? (I knew not everyone faces that, but I'm just the unlucky 1)

i dont use sms-mms now, but i do remember that when i was on twu's ZHJC2 lite rom, sms was fine. have u tried hardreset your phone after flashing by dialing *2767*3855# ? it might help for weird problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi lancez. It was a great piece of work. I kinda like it especially the % on battery.

Got a problem though. I dont know if others experience it as well but my O2 hangs most of the time.

I installed SPB shell, clean Ram but when I use clean Ram, somehow it hangs and never go back to default screen. I have to soft reset all the time.

I am using JF5 eboot, JF4 csc and JF1 phone btw.

oh btw, somehow i cannot change to 4 rows on the start menu. I installed advance config but no option there

Edited by night.fox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Lancez.

Congratulations on your first published roms.

I had a sneaking suspicion you would start cooking one day, you have many friends and much knowledge

at your disposal on here.

As others have said IF I could get some free time I would like to have a crack at cookin' myself, I am slightly envious...:angry:

Anyway, keep enjoying what what your doing and when you don't enjoy it anymore you can stop. :D

Watching,

Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi lancez. It was a great piece of work. I kinda like it especially the % on battery.

Got a problem though. I dont know if others experience it as well but my O2 hangs most of the time.

I installed SPB shell, clean Ram but when I use clean Ram, somehow it hangs and never go back to default screen. I have to soft reset all the time.

I am using JF5 eboot, JF4 csc and JF1 phone btw.

oh btw, somehow i cannot change to 4 rows on the start menu. I installed advance config but no option there

have u hardreset after flashing by *2767*3855#? if u didnt, weird problems will happen. i dont know if advanced config has such option to change the layout of start menu, u can find 4 rows of startmenu here, also, i recommend u to use JE2 eboot if u r on JE4 :angry:

Edited by Lancez

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey Lancez.

Congratulations on your first published roms.

I had a sneaking suspicion you would start cooking one day, you have many friends and much knowledge

at your disposal on here.

As others have said IF I could get some free time I would like to have a crack at cookin' myself, I am slightly envious...:D

Anyway, keep enjoying what what your doing and when you don't enjoy it anymore you can stop. ;)

Watching,

Matt.

thank you buddy, and i am also slightly envious that you are in Australia, it is damn hot here! 100 degree :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
thank you buddy, and i am also slightly envious that you are in Australia, it is damn hot here! 100 degree :angry:

I actually only got back 4 weeks ago from the US.

Spent a month there for a mates wedding in San Diego.

Did LA, NY, Falls, Vegas (Bachelor party) , Canyon, San Diego (Wedding) then home!

Weather was nice then, 80's everyday.

Trust me, you don't want to be here now in Melbourne.

55's average and lots of rain, it sucks, I wanna come back to So Cal.

Go Padres!

Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I actually only got back 4 weeks ago from the US.

Spent a month there for a mates wedding in San Diego.

Did LA, NY, Falls, Vegas (Bachelor party) , Canyon, San Diego (Wedding) then home!

Weather was nice then, 80's everyday.

Trust me, you don't want to be here now in Melbourne.

55's average and lots of rain, it sucks, I wanna come back to So Cal.

Go Padres!

Matt.

i just wanted to be in a place where my butt don't get burnt from the leather seat after 15 min. in the parking lot! :angry:

San Diego is one of my fav places...

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just wanted to be in a place where my butt don't get burnt from the leather seat after 15 min. in the parking lot! :angry:

lol.

Matt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dam Lancez your cooking fast, I go to bed after dowloading your JE4 then when I get up this morning you've released a JC2 lite :angry:

Think I'm going to have to give your JC2 a run this weekend, well done fella nice work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great rom lancez.

can i ask why after installing photo album the phone doesn't seem to want to open

photos using that?

Instead i can only use pictures & videos prog to view photos.

it's kinda troublesome cos i have to choose the folders where i have stored my photos in order to view them.

whereas if you use photo album it just displays all photos.

i have try opening photos using the open with function on resco explorer but it will just hang.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great rom lancez.

can i ask why after installing photo album the phone doesn't seem to want to open

photos using that?

Instead i can only use pictures & videos prog to view photos.

it's kinda troublesome cos i have to choose the folders where i have stored my photos in order to view them.

whereas if you use photo album it just displays all photos.

i have try opening photos using the open with function on resco explorer but it will just hang.

+1

I am having same problem with photo, it seems a bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great rom lancez.

can i ask why after installing photo album the phone doesn't seem to want to open

photos using that?

Instead i can only use pictures & videos prog to view photos.

it's kinda troublesome cos i have to choose the folders where i have stored my photos in order to view them.

whereas if you use photo album it just displays all photos.

i have try opening photos using the open with function on resco explorer but it will just hang.

+1

I am having same problem with photo, it seems a bug.

can u guys specify which ROM are u using as well as which version of photo album have u installed? after u installed photo album cab, it will replace the pictures & videos.lnk on start menu. if u r on JE4, try the cab from twu's JE2, if u r on JC2 try the cab from twu's JC2. those 2 cabs are different, so it might be the problem. i'm using ZHJC2 now, and photo album works fine. i installed on main memory.

Edited by Lancez

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hi Lancez, can you point me to Newforce's multilanguage samsung keyboard, is there a cab for this ?

Cheers

u can find it here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
can u guys specify which ROM are u using as well as which version of photo album have u installed? after u installed photo album cab, it will replace the pictures & videos.lnk on start menu. if u r on JE4, try the cab from twu's JE2, if u r on JC2 try the cab from twu's JC2. those 2 cabs are different, so it might be the problem. i'm using ZHJC2 now, and photo album works fine. i installed on main memory.

It was our mistake :angry: , I am using JC2 and I was install photo album from JE2.

I test it now with cab from jc2 and working fine.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It was our mistake :D , I am using JC2 and I was install photo album from JE2.

I test it now with cab from jc2 and working fine.

Thanks.

glad u fixed it, i have updated 1st post about this matter. :angry: thank u for your feedbacks, other wise, i wouldn't know about it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×