• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Problem with Qtec 8310

3 posts in this topic

Posted

I have problem with one of my phones. I have Qtec 8310 and the phone when I start it on the phone start to reset himself... Restart after restart, restart after restart. Only restarts.

What I need to do to fix it? When I wanna connect it to the PC(I use Widows 7) the lap top don`t recognized the phone...

I don`t know what to do.

Help me please.

After the hard reset the phone stop restarting but blocked...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Does your phone automatically turns on, when you put on the batery?? If not, try turn it into bootloader mode and reflash it. Here you can find Qtek shipped ROM

Edit:

Try run with another battery

Edited by gutek85
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I drop the phone and the phone turn off. Now I try to run it on but the display blink and make one beep and restart. Sometimes run and when I hold it a little bit harder around the display and the phone turns off. I open it to see in somewhere is disconnect from the MB but nothing. My last phone was the same and I didnt fix it. Now the same I think.

What can be the hardware problem? MB? Memory?

Edit: Now I try to run it on the lamp left from the speaker blink RED.

Edit: I make Clear Storage from the menu but the same problem. I try and HARD RESET now but I think the results will be the same...

Now I think the problem is from hardware.

Someone have an idea what can will be?

Edit: HARD RESET do the same(nothing). I will make this with the

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.