Sign in to follow this  
Followers 0
DarkField

Root doesn't work?

12 posts in this topic

Hey guys!

I tried to root my optimus..

I type :SWIFT::GT540: and agree it.

Then the phone says "OK".

I rebooted it. But i don't have root permission.

WHY?!

.. Thank u!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't have root permission when connect with adb or just apps who reqire root don't start?

Is the problem is with applications you need to install this: link

Follow the steps on page 11.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I installed the LG USB (Modem a.s.o.) Drivers.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I installed the LG USB (Modem a.s.o.) Drivers.

How can i connect my phone with ADB?

With emergency-mode?

Mh..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just type adb shell. If you see # sign the phone is rooted and you just must to install app that i tell you before.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
C:\Programme\Android\appinventor-extras>adb shell

error: device not found

......!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

My mistake.

First you must enable deveopment mode on your phone.

Setting>Application>Development mode (i think).

And then run adb shell

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

USB Debuggin?

It was not on.

Now its on. i try it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

BOAA..

I might go crazy...

USB Debug is on.

C:\Programme\Android\appinventor-extras>adb shell

* daemon not running. starting it now *

* daemon started successfully *

error: device not found

-.-

The Devicemanager of Windows show me Modems > LGE Android USB Modem #3

But it will disappear automatically if Windows try to connect.

LGMobile Support-Tool can connect to the phone. I can click the button "Start SW-Update" for 1 second.

Why will it disappear everytime?!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to reisntall modem driver and reboot PC and phone and then try again.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Next time..

I have 20 seconds then it disappears.

I tried to type the commands in this 20 seconds in

It works.

I think i'll write a full tutorial of "How to root" :(

Thanks at all!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.