• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

HD2 WiFi problems

4 posts in this topic

Posted

Hello one and all,

Im suddenly having some trouble with WiFi on my HD2. To cut a long story short, its saying its connected to our home network (all access keys and everything are in) but is refusing to work. The only way i can therefore get on to the internet on my phone is to use 3G or whatever, which is much slower.

The IP address according to the device is 192.168.1.1 which suggests its not actually connecting, but ive tried a soft reset, turning WiFi on/off and nothing seems to sort it.

I notice that if i have WiFi turned on via connection manager then I cant get any internet access. The only way i can make internet work is to turn Wifi off and have just the data connection open.

Any clues anyone?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had a similar problem months back.

You will also find that when you are connected to a wifi network, no other devices on that network will be able to get internet access.

Search the forums to find my topic, was around feb/march time.

Basically you can open the reg editor, find a value re IP address, and remove the default which for some reason changes to 192.168.1.1

Seek and you shall find.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nice one, il have a mooch.

However, other devices (laptops, this pc, etc) all seem to be accessing the wifi no problem at all. Or are you referring to other mobile devices?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Happily, that worked a treat. Somehow one of the wifi adaptors had changed to using an assigned IP address rather than using whatever its being told to use. Silly phone.

Thanks muchly :)

For the benefit of others, the relevant posts are;

http://www.modaco.com/content/leo-leo-moda...hd2-wifi-issue/ (all about the problem, symptoms etc)

http://forum.xda-developers.com/showpost.p...mp;postcount=11 (the fix :D)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.