• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Pairing a Legend with a TomTom GO 950

2 posts in this topic

Posted · Report post

I have a TomTom GO 950 which has Bluetooth capabilities.

I went through the pairing process and I got the two to talk to each other - no problems there.

After switching off and then later switching back on the TT 950 tells me (in that typically weird computer voice) that it is pairing with the Legend. A miniute or so later it tells me that the Legend did not respond.

If I set the Legend to be visible it only remains so for 2 minutes.

How can I set the Legend to automatically respond to and then pair with the TomTom?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

How can I set the Legend to automatically respond to and then pair with the TomTom?

Try to launch BT device detection&pairing on both devices in the same time (not only on GO950).

It worked on my Samsung Galaxy-S (no way to pair laucnhing BT pairing from GO950 only)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.