• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

C500 died while in bootloader screen

4 posts in this topic

Posted

Yesterday i tried to upgrade my SPV C500 and i disable the active sync usb connection in windows, turned on the phone in bootloader mode but mtty wouldn't recognize the phone. i have searched on the internet and i have found that the problem was because of some drivers in windows 7. While searching on the internet and installing these new drivers the phone was still connected to the usb port in bootloader screen but after some time the phone turned off :lol: and after this i wasn't able to turn it back on. Just a couple of times the phone booted up untile the windows mobile screen but then died. Also the led does not do anything (niether red or orange light nothing :) ) and sometimes the led will blink red a couple of seconds.

Has anyone had this problem? I think maybe the battery of the phone is dead. I dried to charge it with a mains charger and still nothing, when i connect it to the charger no light nothing.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Probably your battery goes lo and the phone can't turns on. You have to put battery from another phone or try charge this one and then start trying flash new ROM. Don't start flashing if your battery is less than 50%, because it could stop flashing and power off the phone.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Probably your battery goes lo and the phone can't turns on. You have to put battery from another phone or try charge this one and then start trying flash new ROM. Don't start flashing if your battery is less than 50%, because it could stop flashing and power off the phone.

I think something wrong with the phone. The bootloader and os are ok but the phone cannot charge the battery. Try 3 different chargers and none of them work, the status led just keeps blinking red :lol:.

If i connect to a computers usb port the LED will become orange for about one minute an them turn green, but if i disconnect it from the computer it will go red and turn off eventually.

I will leave it overnight to see what happens but i think the battery or the phone are somehow broken.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Try using a mains charger, if the battery is too low then USB is not powerful enough to start charging.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.