• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

What's wrong with my phone?

9 posts in this topic

Posted · Report post

Everytime I try to go into recovery mode it stops at the green andriod logo. And I take the battery out and replace and turn on normally, then the message below comes up, after the unlock screen.

"Sorry!

Alpplication ROM Manager (in process com.koushiduta.rommanager) is not responding"

"Force Close" "Wait"

And sometimes it says Facebook instead of Rom Manager.

Sorry that I keep making thread every hour or so, im not a genius you know! :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Have you uninstalled any system apps?

I had this intermittently when I removed the ZTE apps - reflashed ROM and now don't get it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

Have you uninstalled any system apps?

I had this intermittently when I removed the ZTE apps - reflashed ROM and now don't get it.

No, don't think so..i did uninstall a few apps i downloaded of the app store.

From what i remember, this problem started after i acidently selected Huawei pulse mini in the flash clockworkmod recovery, in Rom Manager

Edited by zZ-Zombi-xVz
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Ive just tried to "Fix Permissions" twice but the rom manager not responding message came up each time.

How can i fix this?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks, will give this a go!

Yeah reflashing the recovery should do the trick :P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks everyone, just reflashed and added the fancy widget themes..looks awesome!!!!!!!!!!!!

Will purchase the full launcher pro plus app soon.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

hey, sorry to hijack this thread...

i'm experiencing the exact same message intermittently since rooting and flashing the recovery image, always regarding ROM Manager - is this normal and/or anything to worry about?

i literally just flashed the recovery image lastnight for the first time and everything went fine, should I consider reflashing the recovery image again?

cheers

- islandofshame B)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.