rjm2k

Official ZTE USB Drivers

61 posts in this topic

ZTE have posted drivers for the R750 which shares at least part of the same kernel as the Sanfrancisco so th USB drivers work for both!

I have tested these drivers on Windows XP and they also support dialup tethered internet sharing :rolleyes: No fastboot though.

Drivers

http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/s...390852017152.7z

NB you might have to move the installation exe to another folder without strange characters.

To use dialup, create a new internet connection using a modem, select the ZTE modem, put the number as *99# no password/userid etc and away you go. (guide http://docs.google.com/viewer?a=v&q=ca...QbPgLYD0PIdcHA)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

these work a treat on xp thanx m8

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweet. Thanks!

Mods - can this be pinned?

Edited by goatee
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sweet. Thanks!

Mods - can this be pinned?

Pinned :rolleyes:

Best regards,

BB

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZTE have posted drivers for the R750 which shares at least part of the same kernel as the Sanfrancisco so th USB drivers work for both!

I have tested these drivers on Windows XP and they also support dialup tethered internet sharing :rolleyes: No fastboot though.

Drivers

http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/s...390852017152.7z

NB you might have to move the installation exe to another folder without strange characters.

To use dialup, create a new internet connection using a modem, select the ZTE modem, put the number as *99# no password/userid etc and away you go. (guide http://docs.google.com/viewer?a=v&q=ca...QbPgLYD0PIdcHA)

Thanks but can you get ahold of the x64 driver for Windows7

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you give idiot proof instructions. I can download the file which ends in .7z. What happens next? Using Windows 7

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Could you give idiot proof instructions. I can download the file which ends in .7z. What happens next? Using Windows 7

*.7z archive -> 7zip (try it with winrar, otherwise you have to download 7zip for free)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
ZTE have posted drivers for the R750 which shares at least part of the same kernel as the Sanfrancisco so th USB drivers work for both!

I have tested these drivers on Windows XP and they also support dialup tethered internet sharing :rolleyes: No fastboot though.

Drivers

http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/s...390852017152.7z

NB you might have to move the installation exe to another folder without strange characters.

To use dialup, create a new internet connection using a modem, select the ZTE modem, put the number as *99# no password/userid etc and away you go. (guide http://docs.google.com/viewer?a=v&q=ca...QbPgLYD0PIdcHA)

I am using Win7 since launch day is that any oficial driver compatible with win7? any other zte blade related software from company?

Urvish

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I've got an 404 error with the link... Somebody can uploads it on the forum or on megaupload ?

Tkanks a lot,

Gaetan

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweet!

That makes stuff a lot easier

I was able to download it from the link above quick as a flash - if needed I can upload it somewhere else but it really doesn't strike me as a slow download as it stands...

Let me know if you struggle

btw, as per the NB, I did find I couldn't use the installer until I'd copied it to a folder without any Kanji in the name

Also, I'm using Vista

Edited by The Soup Thief
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using Win7 since launch day is that any oficial driver compatible with win7? any other zte blade related software from company?

Urvish

I just installed it on Windows 7. Worked smothly. Haven't tested them yet, will do when I get my SF in a few days I hope...

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just installed it on Windows 7. Worked smothly. Haven't tested them yet, will do when I get my SF in a few days I hope...

Then the problem is x64 setup. Any information about where to find x64 drivers?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

It installed OK for me on Win 7 x64. Did you run the registry file first?

I already had drivers installed from elsewhere on this forum though so whether the drivers themselves are any good for Win 7 64 I dunno. But it did install.

Edited by targetbsp
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
It installed OK for me on Win 7 x64. Did you run the registry file first?

I already had drivers installed from elsewhere on this forum though so whether the drivers themselves are any good for Win 7 64 I dunno. But it did install.

Thank you for you reply! Will try to first get other drivers installed and then try these and se if it helps.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Run time error for me.

Using Win7 64bit

I've never actually mananged to get drivers working for for the SF, I can mount & see the mem card but cant get the phone to connect.

This is one of the main reasons i'm stuck on the original ROM

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Run time error for me.

Using Win7 64bit

I've never actually mananged to get drivers working for for the SF, I can mount & see the mem card but cant get the phone to connect.

This is one of the main reasons i'm stuck on the original ROM

have you tried it with the usb driver from the android sdk r7?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

wheres can i find those?

Is there a definitive Win7 64 bit driver for the SF? All the ones i,ve tried dont work!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Run time error for me.

Using Win7 64bit

I've never actually mananged to get drivers working for for the SF, I can mount & see the mem card but cant get the phone to connect.

This is one of the main reasons i'm stuck on the original ROM

did you rename the folder of the unzipped driver?

I got the run time error with these chinese symbols in the folder name. after changing the folder name it worked for me.

Edited by Mellerle
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

ahhh.. cheers for that, got them installed now. We try linking the phone later as i've left my USB lead upstairs.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

nah - still not working.

When i plug my SF into my laptop i just get a 'Unknown Device' error message. It seems that no matter what driver i use i cant get it to work!!

Edited by cmberry20
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
nah - still not working.

When i plug my SF into my laptop i just get a 'Unknown Device' error message. It seems that no matter what driver i use i cant get it to work!!

have you tried an alternative usb-port?

i had the same problem using a usb2.0 pci-card. then i tried it at one of those onboard usb ports and it worked

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi there.....tried those drivers with no luck whatsoever. :rolleyes: Been trying different drivers/methods from this and other forums with no luck. Running Win 7/64 and Win XP. At least I can mount the SD-card......but would like to put a custom-ROM on it, is it possible without functional drivers? -Ahhh, finally does it work!! Downloaded some more drivers and woila!

Edited by SweKid
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.