• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

My Streak Can't go to Fastboot_Mode

4 posts in this topic

Posted · Report post

Can some one can help me I try to update My Streak from AT&T 1.6 to O2 1.6 to O2 2.1 ect. but I don't know what is happen I try to follow all the instructions from the start to tap the "Fastboot" button that will appear in the top-right corner of the screen.wait for about 10 seconds (you'll see "Wait for USB Fastboot detect" in the bottom-left corner of the screen in the meantime) and connect the Streak to your computer.when "Fastboot_Mode" appears on the Streak's screen..... My Device don't pass Wait for USB Fastboot detect..... and never appear in the screen the Fastboot_Mode. B) some ideas or some help :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

i had this problem

it was due to the drivers, although the driver appeared to be the one I wanted (name wise) it didnt work, just like yours...

what i did was remove uninstall the driver from Windows device manager, and whilst my mighty Streak was plugged in, scanned for hardware changes, and reinstalled, and chose manually from the list of devices. I either slected google or android phone and selected from there. Then tried again and it worked.

Sorry I cant be more precise, but i have been up for hours and am dropping. B) But I am sure that is where your problem lies

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assuming your on a Win pc....

Connect your Streak via USB

Open Device Manager

Look for your Device (may be Android Phone or Android 1.0)

If it has an exclaimation mark by it, you need to install the drivers for it.

Right click the device and select update drivers, click Let me pick from list

Then click Android device-Android Bootloader Interface

That should reinstall the drivers *for the port you've plugged your USB into*

Then try fastboot again

Hope that helps

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Assuming your on a Win pc....

Connect your Streak via USB

Open Device Manager

Look for your Device (may be Android Phone or Android 1.0)

If it has an exclaimation mark by it, you need to install the drivers for it.

Right click the device and select update drivers, click Let me pick from list

Then click Android device-Android Bootloader Interface

That should reinstall the drivers *for the port you've plugged your USB into*

Then try fastboot again

Hope that helps

If that don't help try the "ADB Composite Drivers" on the same list. That worked for me too.

Win7 x64 for me

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.