PaulOBrien

03/Mar Gr26 - NO SENSE: MoDaCo Custom ROM for HTC Desire with Online Kitchen (2.3.3 / GRI54)

Recommended Posts

Akarim47    0

need some help with the music player

I re-synced my Itune podcasts using doubletwist but now the music player doesn't see the playlist, any idea on how to import it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragosP    0
I'm back.

1*. Dropbear. How do I use it? It seems it isn't operational.

2*. Sound recorder. The apk in /system/app isn't working.

3. FM Radio?

* Both have been selected when I cooked the ROM.

For Sound Recorder have to use this app.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Madeli    0
Inclusion of Adfree would be nice.

But it's also very easy to install from Market :D

one small thing i would like to have is the H icon in statusbar... only shows 3G now. :P

Edited by Madeli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Madeli    0
Here is the place where you can make a nice new framework-res.apk.

Mine is: UOT_ZC_11_26_09_20_1.zip

Yeah, i know about that. But how do you make a black statusbar with white text? I can make a black statusbar, but the text is black too then... kinda hard to read :P

Edit: well, i managed to make a blackbar now that works... except that the clock is still black :/ does anyone know which xml file got that color setting?

Edited by Madeli

Share this post


Link to post
Share on other sites
sinkingfish    0

Anyone else having trouble with Haptic Feedback not working and apps not installing from the app store but appearing as installed in the market? Also my phone keeps spontaneously restarting. I just came from the r9-wip... LOTS of problems with this ROM so far :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
sinkingfish    0

Yep wipe and back up with ROM manager... Haptic sense was working faintly after a restart but has gone again :P Applications still don't download but appear as installed in the market... Very strange. Spontaneous restart looks like an isolated incident so far but it's early days I suppose!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragosP    0

I have a new question.

"Account & sync" has disappeared from the "Settings".

How to synchronize our contacts with Google now?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Mixy    0

It hasnt for me. I still have that option.

I have another issue tho, cant seem to get the notification led to work for SMS. Did wipe both factory and cache, restores most vital apps with titanium, but the rest i got from the market.

Also, i previously used a DeFrost ROM, and there is a feature i miss: next song/previous song with the long press on the volume buttons. If you could look into that, i know alot of people would appreciate it Paul :P

Otherwise another great ROM, snappy like ever before :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
pumukele    0

if I call ... Settings> Tones ... then my Desire Settings crashed

Process com.android.settings terminated unexpectedly

Sorry for my bad english

Share this post


Link to post
Share on other sites
RandyboY    0

Is there any possibilities to get norwegian locale on this rom?

Edited by RandyboY

Share this post


Link to post
Share on other sites
DragosP    0
I do not seem to get a 'headphones plugged in' symbol when I plug it in.

This is the smallest problem.

The biggest problem is to synchronize contacts with Google. And I don't know how.

Share this post


Link to post
Share on other sites
chucky.egg    0

Love this! but ...

Flashed this over R9, had all sorts of odd stuff (like no phone app), so wiped and seemed fine.

Now apps and games won't download from the Market - it starts but then stops after half a second. Happens to apps I already have/had and new stuff I've never installed before. I downloaded Launcher Pro from the Market, so it *was* working.

I think I'm going to do another wipe, re-flash, wipe...

[EDIT]

Wipe and re-flash fixed it

Share this post


Link to post
Share on other sites
bpivk    0
I think I'm going to do another wipe, re-flash, wipe...
Do a wipe and reflash and skip the second wipe. That could solve your problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.