• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

24/Jan 2.5.1.8: ClockworkMod for the Advent Vega

232 posts in this topic

Posted

Tried to flash r2, but I'm getting this:

louis@quark:~/Temp/Downloads/recovery-r2$ adb shell /data/local/flash_image recovery /data/local/recovery.img

header is the same, not flashing recovery

Tried just installing the updated APK, but rebooting still just reloads Android OS. Tried with USB connected and disconnected just in case that was affecting it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That has got to be good news mind.... surely?

Yes, it is great news, and stop calling me Shirley!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

VERY strange indeed!

I'll revert to stock again tomorrow and try again, but I already did that once! Confused!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So whats the point in doing this if there are no custom roms? :-s

yet?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If only I had a full custom ROM waiting in the wings eh! :P

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'll revert to stock again tomorrow and try again, but I already did that once! Confused!

Paul,

Okay. I'll leave it for now. I don't really want to revert my Vega back to stock 1.04 as I need it for the work commute tomorrow and can't be bothered to reinstall all the apps.

I'll keep an eye on this thread for any updates.

Have a good evening.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

If only I had a full custom ROM waiting in the wings eh! :P

Do I detect a hint of sarcasm there? Full MCR coming soon? or are you just teasing us! Hehe!

Edited by JingleManSweep
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

flashed 1.04 again and ran the recovery flashing procedure

this time it worked and booted to ClockworkMod :P

devicex.th.png

i think it must be a problem if we already flashed the earlier r1 image

perhaps it might save wiping again if we just reflashed the stock recovery image before r2 ?

Edited by Pyr0x64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i think it must be a problem if we already flashed the earlier r1 image

Cool. Thanks for working that out. As I said, I'll have to wait until tomorrow as I'm lazy and can't be bothered to reinstall all my apps right now!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Sweeeeeeeeeeeeeeeet! :D

Koush has forked my device profile into the cyanogenmod repository, so the recovery image should be available in ROM Manager shortly! :P

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Cool. Thanks for working that out. As I said, I'll have to wait until tomorrow as I'm lazy and can't be bothered to reinstall all my apps right now!

you could always try pushing/flashing the stock recovery.img file from inside the 1.04 archive :P

Edited by Pyr0x64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

flashed 1.04 again and ran the recovery flashing procedure

this time it worked and booted to ClockworkMod :D

devicex.th.png

i think it must be a problem if we already flashed the earlier r1 image

perhaps it might save wiping again if we just reflashed the stock recovery image before r2 ?

Not sure why that would be the case! :P

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

did anything change in the recovery.img from r1 to r2?

Edited by Pyr0x64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, I just fixed up the file structure in the archive (and flash_image was missing in r1 I think?)

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, I just fixed up the file structure in the archive (and flash_image was missing in r1 I think?)

Strange. "flash_image" was included in r1, but just in a different folder than "recovery.img".

So, is it worth me wiping back to stock 1.04, or could it be something else that is causing my issues.

When I load the "Recovery" app, I get the "please wait" message and then my Vega reboots. I get the momentary appearance of "ANDROID" in a fixed-width terminal font, then the Advent logo appears, then Android OS loads.

Nothing I'm missing here?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Koush is adding the recovery to ROM Manager now, so might be worth holding fire!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Koush is adding the recovery to ROM Manager now, so might be worth holding fire!

Okay. I'll wait then! Cheers for the quick responses tonight (and for sorting Clockwork out for us)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i think it's something in the r3 add-on now...

i can flash/boot to clockworkmod without the r3 add-on pack

my last screenshot was on plain 1.04 with clockwork recovery flashed. but after flashing the add-on pack i got a blank screen and the device wouldn't boot

so i booted to the nvflash mode and flashed 1.04 again, then ran the r3 addon (with skype/wallpaper/performance pack) and then tried flashing recovery again, but now it doesn't boot into clockworkmod

Edited by Pyr0x64
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Alrighty, investigating...

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Alrighty, found the problem... 1 min...

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just installed ROM Manager (v2.5.0.7) and under the "Flash ClockworkMod Recovery", it lists one device "Advent Vega" but the install fails. Does the ROM Manager app pull this "Advent Vega" text from the device or is it a sign that Koush is updating ROM Manager now?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The problem was indeed an issue with the performance pack.

Re-download and re-apply the performance pack and you should be set! :P

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I just installed ROM Manager (v2.5.0.7) and under the "Flash ClockworkMod Recovery", it lists one device "Advent Vega" but the install fails. Does the ROM Manager app pull this "Advent Vega" text from the device or is it a sign that Koush is updating ROM Manager now?

I'm talking to Koush now and he's updating!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm talking to Koush now and he's updating!

He certainly is. The option now works and installed ClockworkMod, but I still can't boot into it. It just loads Android OS.

I think I'll probably have to wipe at some point!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

No, read the post above - just reinstall the PP and you should be golden!

P

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.