• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Battery Stats Glitches?

4 posts in this topic

Posted · Report post

I'm loving the vega/pov so far, however I noticed that I can't really seem to trust the battery indicator. Like last night, I shut it down at 93% (poweroff completely) and starting it up this morning it's suddenly 85%. Nothing major, but I've seen more of these jumps in battery level. (Shutting down at 23%, powering up at 13%).

Are more people noticing such a thing? Just wondering.

This is on a POV Mobii 10 with the 1.04 vega software and pauls r4+performancepack.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I seem to have a similar issue with the battery indicator - its seems its not updating quickly enough from powerups or even when charging.

Sometimes it takes about 5-10seconds to do an update on actual power available or to show its charging!

I think its an issue with all models - something that could be fixed in software maybe Paul? (if your reading this)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I seem to have a similar issue with the battery indicator - its seems its not updating quickly enough from powerups or even when charging.

Sometimes it takes about 5-10seconds to do an update on actual power available or to show its charging!

I think its an issue with all models - something that could be fixed in software maybe Paul? (if your reading this)

Cheers, good to know I'm not the only one facing this... Was also wondering if it could have anything to do with the fact I flashed to vega stuff on a pov mobii tablet but appearantly not.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Cheers, good to know I'm not the only one facing this... Was also wondering if it could have anything to do with the fact I flashed to vega stuff on a pov mobii tablet but appearantly not.

Again ... A known issue ... The battery Icon jsut doesn't update itself straight away when off Standby ... Sure it will get fixed ... eventually

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.