Sign in to follow this  
atzeplus

Legend in boot loop after attemp to flash froyo

Recommended Posts

atzeplus    0

Hi everyone !

I have a legend branded SFR (vodafone), that I unbrand.

Today was release froyo for unbranded legend, but the OTA update won't work (red triangle)

So I tried to apply the update via recovery mode, but my legend is now in infinite bootloop !!

Does anyone have a solution ?

I'm not the only one in that situation, and we tried many thing to resolve the problem :

fastboot + ruu several versions all with error[140] wrong bootloader version.

tried some update.zips in recovery mode.

tried some legeimg.zips.

Thank you for your answers !

have a nice days !

Share this post


Link to post
Share on other sites
googzmo    0
Hi everyone !

I have a legend branded SFR (vodafone), that I unbrand.

Today was release froyo for unbranded legend, but the OTA update won't work (red triangle)

So I tried to apply the update via recovery mode, but my legend is now in infinite bootloop !!

Does anyone have a solution ?

I'm not the only one in that situation, and we tried many thing to resolve the problem :

fastboot + ruu several versions all with error[140] wrong bootloader version.

tried some update.zips in recovery mode.

tried some legeimg.zips.

Thank you for your answers !

have a nice days !

Me too

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.