Sign in to follow this  
Followers 0
keyboard c

1 fake new massage?! (solved)

6 posts in this topic

hi guys!!

i my phone show me that i have a new massage but i dont!!! :)

what should i do?!

may be you think its not a big problem but its because my phone vibrate every 5 mins(i mean it remind me that i have a new massage)

and i just cant live with that if you dont help me within 24 hours im dead *_* ;) ;) :D

and just to mention it i disabled notifications for massages but it didnt work at all

sorry for my english :(

Edited by keyboard c
0

Share this post


Link to post
Share on other sites
hi guys!!

i my phone show me that i have a new massage but i dont!!! :)

what should i do?!

may be you think its not a big problem but its because my phone vibrate every 5 mins(i mean it remind me that i have a new massage)

and i just cant live with that if you dont help me within 24 hours im dead *_* ;) ;) :D

and just to mention it i disabled notifications for massages but it didnt work at all

sorry for my english :(

LOL........... if you are serious about being dead then do a hard reset.......

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
LOL........... if you are serious about being dead then do a hard reset.......

i did hard reset for at least 13 times this week(i was testing some stuffs)so i realise its just equal to my death like the first way :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi there!!

please dont leave this amount of answers to this topic(!!)

you know a answer is enough why that much replies?!(its obviose that im joking)

by the way i found the answer before my death(:))

if anyone faced a problem like this here is the answer:

download this:

http://up.iranblog.com/images/ycxg76146w2vj6oaxgy4.zip

install it

and its gone thats all!!

and here i should thank to my friend "kusha" a member of p30world forum (id:f_kusha) thet helped me so much on this

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

happened that to me.. Its Showing 1 on Messages.. but theres nothing.. I Just Installed The SDK ad it work..

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
happened that to me.. Its Showing 1 on Messages.. but theres nothing.. I Just Installed The SDK ad it work..

i solved it

by the way thanks for reply

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.