Recommended Posts

pt131    0

Hi

Just got n700 all seems great BUT!! I can't get the camera to work, when i activate it, the screen just shows black, when you look at the back where i assume the camera lens is located (in the 0 of 3.0) it is silver. Am i an idiot and doing it all wrong? any help would be appreciated.

Thanks

Paul

Share this post


Link to post
Share on other sites
jda180    2
Hi

Just got n700 all seems great BUT!! I can't get the camera to work, when i activate it, the screen just shows black, when you look at the back where i assume the camera lens is located (in the 0 of 3.0) it is silver. Am i an idiot and doing it all wrong? any help would be appreciated.

Thanks

Paul

On my N700 you can see the lens in the 0 of the 3.0 and the camera works fine.

What about the front facing camera - does it work?

Share this post


Link to post
Share on other sites
pt131    0
On my N700 you can see the lens in the 0 of the 3.0 and the camera works fine.

What about the front facing camera - does it work?

Hi

Yes the front facing camera works fine, but the rear lens is silver!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jda180    2
Hi

Yes the front facing camera works fine, but the rear lens is silver!

Sounds like a return to the retailer?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.