• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Wifi Error

6 posts in this topic

Posted

Hi Guys,

Jumping here from Cyanogenmod.

Using a SEA Desisire Z GSM.

Was using cyanogen mod giving me issues where the home n search buttons stop working after reboot.

Flashed to MoDaCo (NO SENSE: 16/Nov r1) and is very happy with it. but the issue is that i can't use wifi... :D

All it says is "error" when i tap on it to turn it on.

Could any one here help me out on this?

I've used the online kitchen and also unchecked "WiFi Status Indicator"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi Guys,

Jumping here from Cyanogenmod.

Using a SEA Desisire Z GSM.

Was using cyanogen mod giving me issues where the home n search buttons stop working after reboot.

Flashed to MoDaCo (NO SENSE: 16/Nov r1) and is very happy with it. but the issue is that i can't use wifi... :D

All it says is "error" when i tap on it to turn it on.

Could any one here help me out on this?

I've used the online kitchen and also unchecked "WiFi Status Indicator"

Does this happen when you tap a widget ie power control or tap the tick box in the settings menu?

Have you done a factory reset and tried after that? (bit drastic I know)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does this happen when you tap a widget ie power control or tap the tick box in the settings menu?

Have you done a factory reset and tried after that? (bit drastic I know)

Thx for the reply..

I tried reflashing (i forgot did i do a wipe), no avail.

I also realised i can't see my mac address "unavailable" (settings > about phone > status)

My Bluetooth was also "unavailable" until i turned bluetooth on.

Btw, my phone is a Desire Z (south east asia), Not a Vision/G2.

I had to install a different keyboard map.

Would this (not G2/Vision) Be an issue?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thx for the reply..

I tried reflashing (i forgot did i do a wipe), no avail.

I also realised i can't see my mac address "unavailable" (settings > about phone > status)

My Bluetooth was also "unavailable" until i turned bluetooth on.

Btw, my phone is a Desire Z (south east asia), Not a Vision/G2.

I had to install a different keyboard map.

Would this (not G2/Vision) Be an issue?

There are quite a few people with similar problems to you on the cyanogen forums. Main suggestion is to update the radio.

I guess at some point between flashing roms something with the wifi has gone wrong.

Does your normal data work? ie through your sim card?

A total wipe and a different rom with a radio upgrade will probably fix it.

I will fish about and see what else I can find out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have found this thread on cyanogenmod. They have the same problem as your.

Solved by upgrading the radio image. Did wifi work whilst on cyanogen rom?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I have found this thread on cyanogenmod. They have the same problem as your.

Solved by upgrading the radio image. Did wifi work whilst on cyanogen rom?

Thanks for that suggestion.

I wanted to flash via Fastboot but got an error:

realised my I'm not using engineered HBoot (Or engineered something)

And just when I wanna use adb to flash HBoot. the phone cannot be detected by Windows.. Weird considered i've root n S-Off and should be able to get adb in the first place!~

Stuck right now.. but not doing anything yet as I'm really busy this week.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.