• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.

[APP] Recovery Manager v0.36 [BETA]

313 posts in this topic

Posted · Report post

I'm hardly offended by the questions you asked.

:-)

Anyway, the CWM I tried to put on my mobile was Gen2.

Also, Rom Manager said it installed CWM and identified it, but the phone still managed to freeze on the Green Android icon.

I finally managed to resolve the issue by using Fastboot (I had an issue with the drivers though since I had to use 2 different sets - but in the end, I got it to work).

I now have CWM 4.0.0.5 on my blade.

I should have placed the latest one, but this one is just as good for now.

I think I will stick with the Fastboot method for now. For some reason, the Recovery and ROM Managers didn't work on my blade (granted, I hadn't tried to use ROM Manager after the ordeal, but I may later on for testing purposes).

:-)

just glad you got it sorted :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

i installed the recovery and after i reboot it stuck on android logo. doesn't ender recovery. why?

my zte v9 has original rom 2.1 and this is the first time to install recovery to this device.

at the recovery manager says currently installed recovery v4.0.1.5

thanks

Edited by blackjack13
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I need latest version of recovery manager please

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

I need latest version of recovery manager please

You can download it from the first post of the thread.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Thanks for the post.

When I click "Install recovery", after a while (2-3 seconds), a window pops up, saying "/sdcard/xxxx.img", but the only option I have below that is "Cancel" rather than "OK"

Any ideas why?

Thanks.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What is this app actually for ? It's for flashing the phone with a new ROM ? Backing up the existing one ? Or something else ?

It's like Clockwork that runs normally on the phone ?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

What is this app actually for ? It's for flashing the phone with a new ROM ? Backing up the existing one ? Or something else ?

It's like Clockwork that runs normally on the phone ?

See the first line of the first post!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Just a simple question:

can someone tell me if it works in ZTE Skate?

Great job that your, my friend!

Congratulations

rolleyes.gifrolleyes.gif

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This tmn soft stone is a Gen1 or Gen2, thanks

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

This is awesome, thanks for making it :)

Also this does work with other devices. I use this on a Acer Liquid Mt and it works really well.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello there,

I am on a Gen 2 ZTE V9 Light.

I installed the 0.37b version of this app recovery manager and I installed the latest available recovery for gen 2 i.e. 4.0.1.5.

When I attempt to Backup Curretn Firmware (in the tab firmware) it tells me:

Error

Sorry currently only ClockworkMod Recovery is supported for backing up your Firmware!

What does it mean? How do I use this software to backup my current firmware before installing anything else???

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted · Report post

Hello there,

I am on a Gen 2 ZTE V9 Light.

I installed the 0.37b version of this app recovery manager and I installed the latest available recovery for gen 2 i.e. 4.0.1.5.

When I attempt to Backup Curretn Firmware (in the tab firmware) it tells me:

Error

Sorry currently only ClockworkMod Recovery is supported for backing up your Firmware!

What does it mean? How do I use this software to backup my current firmware before installing anything else???

turn phone off, then holding volume - (down) press and hold power button, this will boot you into cwm recovery, in cwm, vol + for page up and vol - for page down

call /rocker to select, call end / back, for back. :)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited) · Report post

My phone is a ZTE Blade which was windows-updated to [GEN2]. I have installed recovery manager 0.37b, downloaded recovery-clockwork-4.0.1.5-blade-gen2.img and selected it for install recovery in recovery manager.

Now recovery manager says "Currently installed Recovery: Unrecognised"

I can boot into CWM just fine, I have just made a complete backup from CWM.

Is this a problem? Can it foreshadow any trouble?

Edited by SoonDead
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.