• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Need Help - Stuck at dell logo, Recovery Mode & Fastboot corrupted, QDL stucked at "Wait for ADB device"

8 posts in this topic

Posted (edited)

It's a Dell Streak unlocked, US version.

When downgrading from O2 2.1 to O2 1.6, it failed to boot up and stucked at the Dell logo. Tried to use QDL to recovery, tried to use the ADB driver coming from the QDL tools, but stucked at "Wait for ADB device".

Any advice are welcome! Thank you!

Edited by Toney 2008
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's a Dell Streak unlocked, US version.

When downgrading from O2 2.1 to O2 1.6, it failed to boot up and stucked at the Dell logo. Tryed to use QDL to recovery, tryed to use the ADB driver coming from the QDL tools, but stucked at "Wait for ADB device".

Any advice are welcome! Thank you!

i got the same !

Dell o2 unlocked

QDL starts ok - later stucked at "Wait for ADB device"

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!

The problemm is in what - u cant install adb(me 2) atall becourse u lost bootloader on your streak

1 way is to use omnia repai tool (jtag instrument) not so cheap 300 $ per devise , that will add new bootloader

2- way is to somehow use qdl only with 9002 driwer ......

Needs Dj Steve help

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The problemm is in what - u cant install adb(me 2) atall becourse u lost bootloader on your streak

1 way is to use omnia repai tool (jtag instrument) not so cheap 300 $ per devise , that will add new bootloader

2- way is to somehow use qdl only with 9002 driwer ......

Needs Dj Steve help

Thank you for your information, idetected!

Hope I can figure it out.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I tried in Win XP and Win 7, both failed. Anyone has any idea to help?

Thank you!

at last i find the way, and now my streak unbricked

1- thereare 2 wersions of qdl"l 8)) and u & me install a wrong wersion with no fastboot&recovery repair !

u need just download streakflash.zip from:

http://streakdroid.com/downloads/djsteve/

run new qdl 8)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

at last i find the way, and now my streak unbricked

1- thereare 2 wersions of qdl"l 8)) and u & me install a wrong wersion with no fastboot&recovery repair !

u need just download streakflash.zip from:

http://streakdroid.com/downloads/djsteve/

run new qdl 8)

Yes, that's it. I got it work. Oh, my god! idetected, you are a genius. You helped me out! I am so glad to have you here in MoDaCo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi,

The camera application stopped working after upgrade, so trying to back to 1.6, it stuck at DELL Logo, The link you mentioned is removed and I cannot find streakflash.zip.

Please help!

Thanks.

Yes, that's it. I got it work. Oh, my god! idetected, you are a genius. You helped me out! I am so glad to have you here in MoDaCo.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.