• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Strange Flash Problem

13 posts in this topic

Posted

Hi guys

I firstly wanna say thanks to everyone for all the great work here, I have learnt so much since subscribing to this site.

I have been updating the roms on my san fran with no problems at all, currently running Paul`s r11 with great results.

The problem I have is with my wifes San Fran, the last successful rom i have managed to flash her phone with is pauls MCR alpha 3.

I have tried with several different updated roms but with no luck.

I have been using clockwork 2.5.1.8 which I updated a couple of days ago, and have been trying to install pauls froyo r11 same as mine,

but when the phone reboots it just stays at the initial boot screen with nothing happening, I have been wiping the phone with clockwork prior to install,

but still with no results. We have done a backup so we can return to the alpha 3 rom that was the last good install, but would like to move the mrs phone forward.

The current rom build showing on the phone is UNI_CN_V880 1.0 (MCR alpha 3).

Any ideas guys would be greatly appreciatted

Thanks

Phil

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Hi, do you have an ext partition on sd card? If yes, when you wipied sd card was the Clockwork able to wipe ext partition too? If no you maybe need to re-partition the card in you pc. Easeus partition master is free and was ok for me.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi, do you have an ext partition on sd card? If yes, when you wipied sd card was the Clockwork able to wipe ext partition too? If no you maybe need to re-partition the card in you pc. Easeus partition master is free and was ok for me.

Thanks for your reply funieski, as far as aware it was able to wipe the ext partition, didnt show any failures in the process but will double check

Update: Just wiped the phone in clockwork and it shows successful wipe of the sdext, so no joy there, this is really odd as we bought the phones at the same time so should be no problems. he says ha ha

Edited by myfeetsmell
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

any thoughts or ideas guys ??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

any thoughts or ideas guys ??

Use adb to make a dump so we can see any errors.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can you try booting without the sdcard in?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Paul's MCR 2.2 ROM does say -

"Packaged for ClockworkMod (including 2.5.1.3)"

Try changing CWM?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks for your advice guys, Steve I tried rebooting without the sd card and the first time it got one step further to the Modaco boot screen, then tried again and loaded up the lock screen but then froze and then finally on the third attempt i have it up and running, just trying to see how it goes when titanium restore done, thanks again steve for the tip.

Also csholmq i dont have much knowledge of adb and dont know how to create a dump any noob tutorials around so i can get into it and learn.

Lixcab i didnt even notice that on Paul`s rom so if it goes pearshaped ill give that a try too.

Thanks again guys for your tips and ill update when titanium has finished.

cheers

Phil

Edited by myfeetsmell
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

What about using Hungarian TPT and then try to flash the ROM of your choice?.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes I'd go for the Hungarian TPT too if all else fails!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems like it was something on the sd card but trying to find out what sorting through all thats on the mrs 16gb card, any ideas what it might be causing the booting problem on the sd card, the card isnt damaged as it read/writes ok.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Seems like it was something on the sd card but trying to find out what sorting through all thats on the mrs 16gb card, any ideas what it might be causing the booting problem on the sd card, the card isnt damaged as it read/writes ok.

Copy all files on the SD card to the computer, format it and try it in the phone. If it works then you can probably move all the files back to it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i had a similar problem using the latest clockwork update signed, went back to the older 2518 and it went straight away, one thing i noticed with the new update signed version is that it would sometimes at reboot go back into the clockwork menu then after a second reboot it would work fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.