ErnstJanF

[GONE] Tutorials and known problems

Recommended Posts

ErnstJanF    1

This topic is now gone! I will be busy today creating a new one that will help you better (I hope..)

CLICK HERE :-)

post-591484-1296805804_thumb.jpg

post-591484-1296805807_thumb.jpg

post-591484-1296805811_thumb.jpg

post-591484-1296805814_thumb.jpg

post-591484-1296903159_thumb.jpg

post-591484-1296903233_thumb.jpg

post-591484-1296903238_thumb.jpg

post-591484-1296903243_thumb.jpg

post-591484-1296903251_thumb.jpg

post-591484-1296903262_thumb.jpg

post-591484-1296903270_thumb.jpg

Edited by ErnstJanF

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bounser    0

Hoi, Top als ik tijd heb zal ik nogmaals proberen om android draaiende te krijgen.

I will lett you know!!

groet Sander aka Bounser ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jamievanm    0

Hmm weird.

As I already replied.

I used the earlier version of android with no prob.

I seem to have done everything the same as you describe above with the new version.

The only thing I didn't do, was reformat the card after the update launched.

I just cleared all the files from android. Placed the stuff following this guide(same steps).

This way it made the partition, when it already was there.

Maybe this has caused some problems?

Performance is on High, using original wm 6.5.x rom.

Thx for the tutorial though!

Cause it's really unstable.

EDIT:

Formatted the sd to FAT32, 4096 Bytes clustersize

Reinstalled everything by your guide, except the format in WinMo 6.5.

It works better now, it doesnt totally freeze, it hangs sometimes, followed by the xxxx.proces error. And some, programs, like contactsmenu. It freezes after a few moves.

But[ for now its fine.

Ill wait for the fully working version!

Edited by Jamievanm

Share this post


Link to post
Share on other sites
yamajiang    0

In order to enable dual boot OS selection screen on B7610, follow these steps:

1. Get Gen.Y DualBOOT from megaupload (http://www.megaupload.com/?d=HRPO9CC7)

2. Only use "Gen.Y DualBOOT WVGA v1.0.6.0 - Storage Card.cab" and delete other cabs.

3. Install cab on "Device Storage" (otherwise doesn't work)

4. Copy/move Haret.exe ,default.txt, zimage to root of SD card.

those steps shall be done once at any time when running Windows Mobile.

refer to: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918778

Edited by yamajiang

Share this post


Link to post
Share on other sites
gauravv    0

good work ernst......just include in your tutorial cluster size of 4096...as i wrote in original thread!!....

Share this post


Link to post
Share on other sites
tjeerdos    0

hi i have a problem with market

program says downloading. but thats all it does. saying its downloaden.

but there is no download and no install. it just keeps on saying downloading.

anybody an idea how to solve this

greets tjeerdos

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jamievanm    0
hi i have a problem with market

program says downloading. but thats all it does. saying its downloaden.

but there is no download and no install. it just keeps on saying downloading.

anybody an idea how to solve this

greets tjeerdos

At first the market took at least 30 sec before actually showing the download manager. Maybe you should wait?!

And @ the dualboot post, do you copy the loose files to the sd? Or also the o2directory?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
At first the market took at least 30 sec before actually showing the download manager. Maybe you should wait?!

And @ the dualboot post, do you copy the loose files to the sd? Or also the o2directory?

Just the root files. O2Beta directory is only used for installing ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tjeerdos    0
At first the market took at least 30 sec before actually showing the download manager. Maybe you should wait?!

And @ the dualboot post, do you copy the loose files to the sd? Or also the o2directory?

i can see the download manager and the status-bar moves. but that is all it does. yesterday i waited for 20 minutes.

nothing happens. file was 450kb .

did you get marked to download something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
r1c4rd0    2

ok, i tried everyting as u said, step by step, but GSM network dont work, sms dont work too, strange, 1st time i tried android on my b610, sms was working!!

Any tip?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
ok, i tried everyting as u said, step by step, but GSM network dont work, sms dont work too, strange, 1st time i tried android on my b610, sms was working!!

Any tip?

You probably didn't apply the LATEST patch. If you did, do a full reinstall ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
r1c4rd0    2
You probably didn't apply the LATEST patch. If you did, do a full reinstall ;)

Tried that, but same situation :D i will do everything from the begining and report here ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
Tried that, but same situation ;) i will do everything from the begining and report here ;)

If it still fails, check the wireless settings.. If airplane mode is enabled, disable it. It could be you can't disable it.. I had the problem before the latest patch.

Share this post


Link to post
Share on other sites
r1c4rd0    2
If it still fails, check the wireless settings.. If airplane mode is enabled, disable it. It could be you can't disable it.. I had the problem before the latest patch.

ok sms is working now but no GSM roaming service ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
ok sms is working now but no GSM roaming service ;)

So.. you can send/receive text messages but have no connection to your provider? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
r1c4rd0    2
So.. you can send/receive text messages but have no connection to your provider? ;)

Yes i can, but i cant conect to market! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
Yes i can, but i cant conect to market! ;)

I edited my thread, you need to add the APN manually (Point 4.1)

Share this post


Link to post
Share on other sites
ErnstJanF    1
everytime i reboot android, the time need to be adjust. anyone has same problem?

Yup, but you can try adjusting the timezone on android so it matches your time ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tjeerdos    0

ernstjanf does your download from market work?

can you play video?

wat heb jij dan bij apn ingevuld. ik heb internet en kan mails binnen halen enz.

maar market doet niets downloaden. helppppp heb vodafone

hoping to get market and video to work

greets tjeerdos

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.