• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Back button light flashing red and no signal T-Mobile

3 posts in this topic

Posted

I bought an Orange San Francisco a few days ago, I installed Pauls MoDaCo custom FroYo ROM on it (The phone I think comes unlocked to T-Mobile (I think due to the combination of the two network operator signals) btw for anyone wanting to know that, I just popped my SIM in and it worked fine on 3G and whatever the highest Data connection is on the SanFran, however, I booted it up this morning after being on charge all night and now it's showing a 'x' above the signal meter and the back button light flashes red, is this due to T-Mobiles network or is this an issue on Pauls MoDaCo custom roms?

Thanks

Short personal review of the SanFran will be done shortly to help out anyone who's looking to buy one themselves (recomended btw this phone is great)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It's an issue with Paul's rom (and flb-froyo too). It sometimes happens when wifi (re)connects. Disconnect from wifi & reconnect to wifi to fix it.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

The flashing red light indicates no mobile network signal (which the signal strength meter confirms).

I don't know why your phone might not be getting any signal.

It could be the network, or possibly a glitch in a custom rom.

If you are on T-Mobile, you ought to (in any case) opt-in to free roaming onto Orange's network. (And allow your phone to choose the network 'automatically' - and ensure the phone allows roaming calls...)

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.