Sign in to follow this  
Followers 0
gremlinman

Bladevillian firstboot?

6 posts in this topic

On my first boot i got a boot loop.

Second boot it worked :) :P

But when i slid the slider it asks for a network unlock code BUT IM ON ORANGE!!!???

I dont know my imei to get one! :huh:

Edited by gremlinman
0

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have just realised that my phone has signal?? :huh:

Surely if it was locked i wouldnt have signal

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
On my first boot i got a boot loop.

Second boot it worked :) :P

But when i slid the slider it asks for a network unlock code BUT IM ON ORANGE!!!???

I dont know my imei to get one! :huh:

Do you realized that under the battery there is a vinyl with your phone's IMEI number ?

And thats like this, since all the time.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
Do you realized that under the battery there is a vinyl with your phone's IMEI number ?

And thats like this, since all the time.

Oh lol stupid me!!

Do you know why orange is locked though??

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boot loop after installing Bladevillian usually means you haven't wiped the data or cache

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2016. MoDaCo uses IntelliTxt technology.