• Announcements

    • Reminder - MoDaCo position on illegal content   07/30/15

      ILLEGAL CONTENT I'd like to just reaffirm MoDaCo's position regarding piracy and illegal content in the light of some recent questions / postings. Posts will be censored by myself or my moderation team if the contain or link to: Illegal / pirated / cracked software or sites that host such softwareNintendo emulators / ROMs or sites hosting them (in light of Nintendo's legal stance)CUSTOM ROMS You may discuss and post links to custom device ROMs on MoDaCo, provided the following rules are adhered to: ROMs must not contain any illegal 3rd party software (this includes trial versions included without permission)ROMs must give full credit to the original authorISSUES If you have any issues with this policy, please contact PaulOBrien directly via PM.
    • Reminder: Selling items on the forum directly is not allowed   07/30/15

      Please note that selling items on the forum directly is not allowed by the forum rules. There is a forum for eBay auctions whereby you can list the items on eBay and link to them there. This is the ONLY forum for this type of activity. You may also advertise links to the eBay forum in your signature. Please note that selling directly in contravention of these rules will result in a warning / suspension / ban.
Sign in to follow this  
Followers 0

Samsung GT B-7620

9 posts in this topic

Posted

If some one can help.

I am using Samsung GT B-7620 (Georgio Armani) from last one year. I have faced suddenly one problem that its internal 8gb memory is not working. the mobile is not showing any folder with the name MY Storage suddenly this 8GB memory has vanished. I have done hard reset many times but in vain. Please help some one.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hi

i suppose that your devise runs android!

and here b7300 runs wm 6.5 so it's not the place for that!

but as much as i know do these:

try another rom!

if it didn't work 99.99% the probleme is from your device hardware or your memory card(just try another one and see what'll happen!)

good luck :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My device is wm 6.5

hi

i suppose that your devise runs android!

and here b7300 runs wm 6.5 so it's not the place for that!

but as much as i know do these:

try another rom!

if it didn't work 99.99% the probleme is from your device hardware or your memory card(just try another one and see what'll happen!)

good luck :(

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

My device is wm 6.5

oops

you're right i thought your device is galaxy s giorgio armani :(

by the way the os is not important just try what i said!

if it didn't work show it to a specialist !! :(

good luck!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

oops

you're right i thought your device is galaxy s giorgio armani :(

by the way the os is not important just try what i said!

if it didn't work show it to a specialist !! :(

good luck!

thanks,

this is samsung giorgio armani runs on wm 6.5. can u send me some other roms which can fit for this. since i tried to solve this problem by movipatch but something gone wrong and it is not showing the internal memory otherwise it is working fine.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

thanks,

this is samsung giorgio armani runs on wm 6.5. can u send me some other roms which can fit for this. since i tried to solve this problem by movipatch but something gone wrong and it is not showing the internal memory otherwise it is working fine.

sorry man!

i don't have this devise so i don't have roms !

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

sorry man!

i don't have this devise so i don't have roms !

Its ok,

can you suggest someone else

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Its ok,

can you suggest someone else

no!

sorry!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

hey imrs i also get the same problem in my samsung giorgio armani b7620 ...what did you do to solve the problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

MoDaCo is part of the MoDaCo.network, © Paul O'Brien 2002-2015. MoDaCo uses IntelliTxt technology.